Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok ilyen elviselhetetlen?
Figyelt kérdés
11 honapja van baratom, 19 eves. Az elejen nagyon jol megvoltunk, de ahogy egyre kozelebb kerultunk egymashoz erzelmileg, egyre elviselhetetlenebb lettem. A leglenyegtelenebb dolog is rosszul esik tole, annyiszor probaltam valtoztatni magamon, de nem ment. Felvettem egy alarcot, probaltam nem foglalkozni semmivel, de belul forrt valami, az nem en voltam, csak megjatszottam. Rengeteget veszekszunk, termeszetesen nem csak miattam.
Tudom, hogy egy idiota p***a vagyok, ezt ne vagjatok a fejemhez, tanacsokat szeretnek! Nem valo nekem a kapcsolat? Macskakkal fogok megoregedni? Mit csinalok rosszul?? Vagy ez egy tulajdonsag, torodjek bele? :(
2013. dec. 11. 23:25
11/11 anonim válasza:
Én is távkapcsolatban vagyok jelenleg,van, hogy 3-4 hétig nem találkozunk. És tudjuk szívni egymás vérét! Én azt javaslom, hogy ne beszélj vele pár napig, foglald el magad, és meglátod, mennyire fog hiányozni.Tudatosan figyelj magadra, próbáld kívülről nézni, hogy amin veszekedtek, az tényleg akkora probléma-e...ha nem,akkor szépen higgadj le és beszélgess valami másról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!