Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert vagyok ilyen elviselhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ilyen elviselhetetlen?

Figyelt kérdés

11 honapja van baratom, 19 eves. Az elejen nagyon jol megvoltunk, de ahogy egyre kozelebb kerultunk egymashoz erzelmileg, egyre elviselhetetlenebb lettem. A leglenyegtelenebb dolog is rosszul esik tole, annyiszor probaltam valtoztatni magamon, de nem ment. Felvettem egy alarcot, probaltam nem foglalkozni semmivel, de belul forrt valami, az nem en voltam, csak megjatszottam. Rengeteget veszekszunk, termeszetesen nem csak miattam.

Tudom, hogy egy idiota p***a vagyok, ezt ne vagjatok a fejemhez, tanacsokat szeretnek! Nem valo nekem a kapcsolat? Macskakkal fogok megoregedni? Mit csinalok rosszul?? Vagy ez egy tulajdonsag, torodjek bele? :(

2013. dec. 11. 23:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vagy ez a konkrét fiú nem való neked.
2013. dec. 11. 23:27
 2/11 Költőnő? ***** válasza:

csak nem...

mi a baj? miért esnek rosszul a lényegtelen dolgok?

2013. dec. 11. 23:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Vannak pasik akik siman megturik az ilyeneket mint te es csak bolintanak,max egy kicsit vitaznak,de aztan megint csak bolintanak.En nem ilyen vagyok.
2013. dec. 11. 23:28
 4/11 anonim ***** válasza:
akkor jó, ha tudod
2013. dec. 11. 23:28
 5/11 anonim ***** válasza:

főként arra próbálj figyelni hogy ne bántsd meg a barátod, mert ez nagyon tönkreteheti a kapcsolatotokat.

volt egy kapcsolatom ahol csomószor megbántottak, sokszor minden ok nélkül így egy idő után kiölte belőlem ez az érzelmeket és vége is lett a kapcsolatnak.

2013. dec. 11. 23:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Egyebkent tavkapcsolat, eloben semmi problema sincs, se skypeon, de ha chatelunk akkor allando veszekedes..
2013. dec. 11. 23:32
 7/11 Költőnő? ***** válasza:
de min? miért?
2013. dec. 11. 23:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Min tudnak az emberek orrvérzésig veszekedni?:D

Szerintem ez a pasi nem neked való.

Előtte is ilyen voltál?

Ő hogy viseli?

2013. dec. 11. 23:41
 9/11 A kérdező kommentje:

Olyan aprosagokon, amire gondolva en is elrohogom magam. Hihetetlen, hogy idaig sullyedtunk.

Meg nem voltam ilyen. Neha megesett, hogy rossz napom volt es akkor nem eppen voltam valami edes, de meg ugy sem muveltem ezt. Ugy erzem, hogy egy szornyeteg vagyok.

2013. dec. 11. 23:50
 10/11 Költőnő? ***** válasza:
a türelmet, a toleranciát is meg lehet tanulni
2013. dec. 11. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!