Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl elhamarkodott lenne?
Figyelt kérdés
Barátommal 2 éve vagyunk együtt és már 3-szor kérte meg a kezem. Ez azért volt mert mindig (bocsánat előre is a kifejezésért)gagyi 3 ezer ft os ezüst gyűrűt vett amit nem tudok hordani mert befeketedik. Nem tanult az elsőből? Most szeretném majd felhozni neki a témát, hogy mi lenne ha karácsonykor eljegyeznénk egymást. ő is gyűrű én is gyűrű. Bár már félek előre mert mindig emlegettem neki, hogy de kár , hogy nem tudom hordani a gyűrűt... Lehet nem is akarja ??2013. dec. 10. 15:39
11/17 A kérdező kommentje:
Mert azt hitte, hogy majd az nem feketedik el. Sajnos nem tudom hordani mint már mondtam. Mindig vett egy másikat és Én mindig igent mondtam, de 3 nap után fekete volt és azt tanácsolták, az ékszerboltan hogy vegyünk újat mert többe kerül a tisztítás
2013. dec. 10. 15:59
12/17 anonim válasza:
Nyilvánvalóan én vagyok a hülye, hogy azt merem feltételezni, hogyha valaki HÁROMSZOR kéri meg valaki kezét, akkor valószínűleg a nő nemet mondott.
13/17 A kérdező kommentje:
Nyilvánvalóan nem kell ler.bancozni valakit akit egyáltalán nem ismersz. Őt is bántotta, hogy nem tudom hordani.
2013. dec. 10. 16:01
14/17 anonim válasza:
És ehelyett inkább gyiken siránkozol.
Szerintem a kommunikáció egy kapcsolat alappillérje, és ahogy látom, neked ez nem megy, mivel akkor már régen megbeszélted volna vele ezt az ügyet.
15/17 A kérdező kommentje:
Sajnos hiába próbálom megbeszélni eltereli a témát és összeveszik velem. Saját szülei elött nem merte felvállalni, hogy megkérte a kezem. Biztosan én vagyok a gyerekes. Senki nem kérte meg, hogy kérje meg a kezem. De ha már megkérte akkor az ne titokba legyen
2013. dec. 10. 16:04
16/17 anonim válasza:
Akkor ültesd le szépen, és mond meg neki, hogy vagy végighallgat és megbeszélitek, vagy fel is út, le is út. Ha már most elmenekül a problémák elől, később csak rosszabb lesz.
17/17 anonim válasza:
Hát páran már leírták előttem, de a lényeg: anyagias r*banc vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!