Ez így jó lenne,? Nem lenne túl elhamarkodott?
nem az életkor függvénye a szex, bár én ellenzem azt ami a manapság folyik, hogy már 13 évesen szexelnek a tinik :S
szval nem hiszem h ezt így kéne kikötni, hogy amikor elmúlsz 15, ha vágysz rá és úgy érzed kívánod stb.
egyébként mi változik 1 nap alatt amikor 14ről 15éves leszel? semmi szval nem erről szól... talán pontosan ezért kéne agyilag is egy szintre eljutni /és ezt nem rád értem mert te még elég normálisnak tünsz ez az 5sor alapján/ mielőtt ágyba/egymásnak esnek a fiatalok
29/F
Nyugodtan várhatsz 16 éves korodig is vele! Miért kell elsietni? A barátod azt mondta vár rád bármeddig... hát ezt meg kell becsülni és élni kell a lehetőséggel.
És ha FÉLSZ TŐLE, akkor semmiképp sem szabad megtenni! Nem vagy még erre felkészülve! Hiába "akarod valamilyen szinten", ha van benned egy csepp félelem is, akkor nem szabad! Hibát követnél el és nagyon megbánnád utána. Majd akkor leszel felkészülve erre, ha nem félsz és teljes mértékkel vágysz rá hogy ilyen közel kerülj a barátodhoz. A szüzesség elvesztése nagy dolog. Gondold meg hogy kinek és mikor adod...
1es vagyok megint, megpróbálom jobban megfogalmazni.
ha te úgy érzed h vágysz rá és kívánod, akkor tedd meg, de azt is lehet fokozatosan, pár alkalommal elég csak kis petting, jó dolog az felfedezni a másikat :) vagy ezen már túl is vagytok lehet?
de semmi esetre sem azért tedd meg mint ahogy más is írta mert bármilyen külső hatás miatt. pl ismerősök szerint ideje lenne vagy azért mert nehogy elhagyjon akármi. egyénként is pont iylenkor lesz rossz az együttlét ha valamilyen külső hatás miatt csinálja valaki mert akkor nem is tud felszabadult lenni/elengedni magát úgy meg kevésébé élvezetes vagy lehet nem is megy. na remélem segítettem, ja és gumi legyen mert nem lehet túl jó 15évesen kismamának lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!