Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány a csókra azt mondja hogy úgy érzi elhamarkodott volt 3 ik randi után jelent valamit?
ha a csók után mondta mindezt,akkor valószínűleg szarul csókolsz....bocs,de így női fejjel ez ugrott be..Mert ha előtte azt mondta hogy jó neki veled meg tetszel neki,akkora csók után is ezen a véleményen kéne lennie.
Bocsi ha bunkó,vagy sértő voltam..nem akartam. :S
Szia..a Bunkó vagyok.:D
Most jöttem rá hogy félre értelmeztem a dolgokat,és hogy ezt nem ő mondta....akkor nem tudom...hagyj neki egy kis időt,hogy megeméssze a kapcsolatot. :)
am bocsi,hogy hülyeséget írtam, csak 3 óta fenn vagyok,és kicsit kikészültem. xD
"Rendes válaszokat kéerk..."
Én RENDES választ adtam. Hogy menekülj, ezzel a szóval van a gondod? Nos, én a magam részéről messzire elkerülöm azokat a nőket, akik a saját érzéseikkel kapcsolatban bizonytalankodnak, mert az ilyen emberek tudják a legnagyobb sebeket okozni, mind másoknak, mind maguknak.
"azt mondta hogy nála kialaul minden idővel.. De ehhez idő kell neki :))"
Minden embernek idő kell hozzá, legfeljebb nem vallja be. Nincsen szerelem első látásra. De idéznék tőled:
"nem szeretne komoly kapcsolatot ..."
Akkor most azért akarsz vele lenni, hogy meggyőzd, hogy mégiscsak akarjon komoly kapcsolatot? Nem hiszem, hogy ha ezt ő nem a saját maga akaratából látja így, hanem ráhatás következtében, akkor abból bármi jó összejöhet. A nők képesek még önmagukat is meggyőzni, hogy éreznek valamit, amit valójában nem.
itt ismét a Bunkóó. :D
amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!