Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elhamarkodott dontes volt
Figyelt kérdés
Mit tehetnek?Egy srac belem van zugva.Nem szeretnek vele jarni,de egyszer megis azt mondtam,hogy probaljuk meg.Elhamarkodott dontes volt.Azelott egy kicsivel szakitottam a baratommal es nagyon merges voltam.Szerintem azert is gondoltam,hogy most valtok.De en szeretem a volt baratom es tudom,hogyha ujra talalkoznak megint minden a regi lenne es akkor hagynam ezt a sracot.Es ez nem lenne tisztesseges a sraccal szemben,igyhat hat megirtam ,hogy megsem.Gondolom milyen rosszul esett neki es mondta is.Es nagyon sajnalom nemtudom,hogy tudtam ennyire hulye lenni.Es most o nagyon rosszul erzi magat miattam:( es en ezt nem akarom.mit tehetnek?Segitsetek kerlek!2009. nov. 18. 19:20
1/6 anonim válasza:
hát ugy gondolom nem ribiségből tetted hanem mert össze vagy zavarodva a volt barátod miatt sztem.és reméljük ezt a srác is megérti
2/6 anonim válasza:
Összejövök e a volt barátnőimmel? Nem.
Van szám? Van. Megmondanám, hogy bocs, most már másképpen gondolom :)
3/6 Andrewka válasza:
Már megmondtad neki?
Most akkor mi is a kérdés?
Megerősítést akarsz h nem vagy rib@anc?
Végülis nem vagy az ha nem feküdtél le vele, vagy nem délután már mással jártál. De a hősszerelmessel igen csúnyán elbántál. Jóvátenni nem nagyon tudod, hagyd szegényt h ki tudja heverni
22/f
4/6 A kérdező kommentje:
Vegul is nem jartam vele.
2009. nov. 18. 20:27
5/6 A kérdező kommentje:
meg 1 orat sem.Csak megbeszeltuk,hogy akkor megprobaljuk.De rajottem,hogy ezt egy picit elhamarkodtam.
2009. nov. 18. 20:28
6/6 anonim válasza:
Vá hát ha az előző olyan lúzer hogy tűri hogy szórakozz az érzelmeivel és visszafogad akkor meg is érdemli ha ilyen hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!