Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen dontes volt? A kerdes tul rovid.
Figyelt kérdés
az a helyzet roviden hogy megismertem egy lanyt akivel ossze is jottem 1 honap utan. de viszont ket nappal kesobb ment haza. masik orszagban lakik es csak nyarra jott fel. eddig neten ment a kapcsolattartas de mostantol lehet hogy nem nagyon lesz netkozelben.. legkozelebb februarban latom ot. megfogom varni az biztos de mennyi esely van arra szerintetek hogy kihal minden fel ev alatt?... kosz aki valaszol ra es vegigolvasta.2011. aug. 13. 22:36
1/10 anonim válasza:
Te véletlen nem a Meisitz Dávid vagy? :DDD
2/10 A kérdező kommentje:
pontnem:-D
2011. aug. 13. 22:38
3/10 anonim válasza:
semmi esély, h ez februárig kitartson. volt pár ismerősöm a te helyzetedben. sajnálom
4/10 anonim válasza:
Ja lol, érdekes, mert most ő is ugyanebben a hepciában van. Sztem felejtős am :/
6/10 anonim válasza:
Hát szerintem ez egy olyan vég, amikor nincs harag, vita, semmi, csak egyszerűen be kell látni h. az a távolság az nagy.
Mit megadnék h. ha már egyszer egyszer úgyis véget ér egy kapcsolatom az így történjen.
7/10 A kérdező kommentje:
neakard nagyon szar. szarabb mintha orditva megy el.
2011. aug. 13. 22:40
8/10 A kérdező kommentje:
es nem nagyon akarodzik belatni mert erzem h ez komoly lenne es nem csak egy egyszeru romanc...
2011. aug. 13. 22:41
9/10 anonim válasza:
Ebben a helyzetben a "sokkal jobb" kifejezés furcsa, de gondolj bele.
Ha ordítva megy el, ott marad egy csomó nyitott kérdés, valami jó volt az hiányzik, valami rossz az szétvág, szereted, utálod, keresed, de ha utoléred csak az ordítás van.
Itt meg? Elváltatok, marha rossz, tudom én h. majd belehal az ember, és hiába járkálsz a szobába fel-le ez nem változik. Viszont CSAK jó emlékek maradnak benned.
10/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat. igazabol csak kivancsi voltam masok velemenyere is de amilyen makacs vagyok nem fogok beletorodni:-) meg fogom varni es erzem hogy o is.
2011. aug. 14. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!