Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érti, hogy többet nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érti, hogy többet nem bírok el? Hogy kéne kezelnem?

Figyelt kérdés

Külföldön vagyok párommal, pár hónapja vagyunk együtt, ő dolgozik itt, nekem még nincs munkán. Én család részéről nem számíthatok támogatásra.

Ahhoz képest, amit megismerkedésünkkor tapasztaltam, kevesebb benne a romantika. A szex isteni..., amikor volt, meg pedig mint kiderült, fél hogy terhes leszek, gyógyszert már nem szedek és nem is akarok, a szervezetem nem bírta túlságosan. De akkor az az ok, hogy nem is vagyunk együtt? Nekem szükségem lenne rá, de nem érti meg. Én itt kint nem igazán érzem még otthon magam, semmilyen téren. Mindenről konkrét elképzelései vannak, eddig semmiről sem kaptam elismerést, a konyhában eléggé otthon vagyok, de mégis mindenbe beleköt, mindent tud kritizálni, ha nem úgy hajtom be az ajtót ahogy neki tetszik, vagy melyik ronggyal takarítok.

Teljesen kikészültem. Nincs erőm semmihez. Nekem ugye nincsen bevételem, rá vagyok hagyatkozva, most lesz a karácsony, már fejfájást kapok, hogy mit kezdjek, miből lesz ajándék.

Ma azt mondta találjam ki a kaját, igazából szerintem nem is kéne kaja, van a tegnapiból, simán minden kivan dobva mert kell új, de igenis találjak ki valamit. Erre rám förmedt, hogy ő is szereti ám a meglepetéseket...

Most dolgozik, én itt sírok, hogy nem ilyennek ígérkezett ez az elején. Senkivel sem tudok beszélgetni, mindent nem tudok már magamba fojtani, de ő meg kiborul amikor egy könnycseppet lát rajtam.

2013. dec. 10. 09:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennek nincsen jövője, egyértelmű a helyzet.
2013. dec. 10. 09:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy boldog vele, ő meg erre tojik. Miért vagy még ott?
2013. dec. 10. 09:50
 3/15 anonim válasza:

egyszerübb lett volna azt leírnod hogy uralkodni akar rajtad.

Ha nem tartsa tiszteletbe a te érzéseidez/vágyaidat akkor ez egy halálra ítélt kapcsolat. beszéld meg vele vagy hagyd el :/

2013. dec. 10. 09:52
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha neked kell romantika és neki nem akkor talán nem tőle kéne elvárd, hogy beletegye. Szereti a meglepetéseket? hát lepd meg.
2013. dec. 10. 10:01
 5/15 anonim ***** válasza:

Sajnos ez idővel csak rosszabb lesz. Nem is tudsz vele beszélgetni erről? Mert ha nem akkor nos, soha nem leszel mellette igazán boldog.

De lehet csak nagyon stresszes és rajtad vezet le minden feszültséget, mindenképpen beszélnetek kellene erről.

2013. dec. 10. 10:09
 6/15 A kérdező kommentje:
A meglepetést nem arra hanem a kajára érette, hogy én találjam ki.
2013. dec. 10. 10:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni. De már kétszer is meggondolom inkább. Ő nem érti mi bajom, mi hiányzik. Min "problémázok".
2013. dec. 10. 10:11
 8/15 anonim ***** válasza:
a jó kaját is lehet egyben romantikusan és erotikusan tálalni, felkínálni...
2013. dec. 10. 10:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ő nem érti mi bajom, mi hiányzik"

Nem is fogja. Te döntöd el mikor adod fel.

Ha hamar ,akkor keveset szenvedsz. Ha később, akkor sokat.

A helyzet változni nem fog, szóval a szenvedésed hosszáról döntesz valójában.

2013. dec. 10. 10:15
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha van rá lehetőséged, hagyd ott. Ha megbeszéled vele, arra bármit léphet, lehet jobb, de rosszabb is! Ha jobb lesz, akkor is benned marad ez a sérelem, ha pedig rosszabb, anyukám, azt ne várd meg!

Egyébként odaadhatnád a maradékot hajléktalanoknak, vagy egy részét, attól függ mi volt, felhasználhatnád az új kajához, vagy ehetnél belőle tízóraihoz. De értem én, nem erről szól ez, hanem hogy egyedül vagy, nincs saját pénzed, és még otthon is elnyomnak téged. Mondanám, hogy szerezz munkát, szerezz barátokat, de az nem könnyű.

Úgyhogy inkább azt javaslom, gondold át, megvan-e még benne az a férfi, akibe beleszerettél. Jól gondold át, ez nem csak beképzelt sérelem-e, próbáltál-e vele ténylegesen beszélni erről. Csak te ismerheted a lehetőségeidet. Hogy beszélsz vele, mert talán érdemes?? vagy bármi módon, de lelépsz, mert nagyon nem bírod már.

2013. dec. 10. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!