Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre többet veszekszünk a barátnőmmel de nem hajlandó megérteni, hogy nem akarom így folytatni ezt a kapcsolatot, mit csináljak?
Együtt élünk, már 1,5, 2 hónapja kimondtam neki, hogy vége, de nem hajlandó megérteni, azóta a kapcsolatból teljesen kiveszett a tisztelet, ha megkérem valamire úgy beszél velem mint egy kutyával, én is veszekszek vele, mert semmibe veszi a kéréseimet, amiket nyilván azért kérek tőle, hogy rendben és normálisan éljünk együtt.
Ez már nem megy.
De itt él velem, itt akar maradni nem tudom, nem akarom megalázni meg összetörni, de el kellene költöznie.
Gyakorlatilag azzal, hogy nem tartja tiszteletben a szabályokat szétrombolta az életem. Pedig az elején én kínáltam neki egy jobb életet.
Persze mostmár csak bántani tud. Iszonyatosan szomorú vagyok és tényleg, azt se tudom hogy küldjem már el a p...csába.
De végülis mi a fenét akar még tőlem?
Egy meleg, pénzzel tömött zugot amiből kijárkálhat kalandozni, megcsalni másokkal? Vagy mégis mit?
Hú ez nehéz ügy! Szerintem tedd fel ezeket a kérdéseket magadban és úgy cselekedj...
Szereted? Szeret? Akarod még vele folytatni? Jó amikor ott van? Milyen amikor nincs? Ideges vagy ha ott van? Tied a lakás??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!