Idős cicának nem ártok többet azzal, hogy infúziós kezelésekre hordom, ahelyett, hogy kis javulás után inkább otthon kezelném? Vannak tapasztalatok hasonló ügyben?
Nagyon nehéz ilyen esetben dönteni. Az infúziók nélkül nagy valószínüséggel leállt volna a veséje, tehát arra szükség volt. Nem tudom milyen viszonyban vagy az állatorvossal, de beszéld meg vele. Mondja el mire számíthatsz, milyen betegségei vannak a macskának, mik a kilátások. Én az én orvosmban megbízom, ő megmondja, ha elég. Megmondja, ha már csak szenved az állat.
Amit lehet csináltass meg otthon (az infúziót is adhatták volna otthon), és dönts együtt az orvossal.
Tudom könnyen beszélek, de nekem van egy 15 éves cicám is, és biztos nem haboznék elaltatni, ha úgy hozza a sors. Sokat gondolkodtam rajta, mert már majdnem az összes foga kiesett...
De inkább a sok szép évre gondolok vissza, és örökbefogadok egy cicát, akire még sok szép év vár. Mindig is ezen az oldalon állok, vétek hagyni szehű társat, szennvedni egy állatot... De biztos én is húzni halasztani fogom, a arra kerül a sor...
Sok erőt kívánok!
19.26-nak
Sajnállak mert primitív, nulla empátiával rendelkező sivár érzelmű lény vagy. Sokmindent meg lehet tudni egy emberről, ha megnézzük hogyan bánik az állataival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!