Vannak hasonló halak amit otthon is lehet tartani?
Nem felvágni szeretnék!
Nem hasznos. Kérem a következőt!
Én azt kérdeztem Hogy: Vannak hasonló halak amit otthon is lehet tartani?
Erre it elkezdtek baszogat*i hogy:
1. én nem javasolnám. Ha felvágni akarsz valakinek szerintem a piranja is megteszi.
2. Mi lenne ha egy kérdésbe tennéd fel az öszes ördöghalas cuccot,és ha nem bunkóznál a válaszolókkal(én nem az elöbb író vagyok,csak megvédem.Eddig mindern válaszba kb azt kaptad h ne tarts ilyet,nem lehet tartani,stb.
3. ... nem tetszik a hozzáállásod :) tudom h nem érdekel, de engem se, és sztem a többi kérdezőt se... így ne várj válaszra :) szép napot
ÉN NEM EZT KÉRDEZTEM!!! A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!!! MÉG AKKOR IS HA MÉR VOLT ILYEN KÉRDÉSE(I)M!!! MINDEN KÉRDÉSEMBEN ILYEN HÜLYESÉGEKET VÁLASZOLTAK!!!!! MOST NEM AZ ÖRDÖGHALAT KÉRDEZTEM,HANEM MÁST,ILYEN KÉRDÉS MÉG NEM VOLT,A KÉRDÉSRE VÁLASZOLYATOK. Mégegyszer leirom ha kell:
Vannak hasonló halak amit otthon is lehet tartani?
Következőt!
Ja. Tényleg Tahó az anyád... Ne beszélj róla ennyit. És tudod mért tahó? MERT MEGSZÜLT!!!
Következőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!