Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok ilyen "unalmas" lánnyal?
18 vagyok.
Sosem szoktam bulizni,nincs baráti köröm,csak néhány innen -onnan.
Szilveszterkor mindig itthon maradok,egyedül vagy az Anyukámmal.
Elvileg most Anyu megy bulizni így egyedül leszek.
Én nem vágyom bulizni szilveszterkor,félek a petárdáktól is meg szerintem ez ilyen erőltetett "bulizni kell".
Az első és legfontosabb,hogy a kutyáimmal akarok itthon lenni a házba,őket biztonságba helyezni és velük lenni,mivel őket szeretem a világon a legjobban és ők számomra a legfontosabbak és persze a cicámat sem akarom ,hogy másnak ő lepetárdázott lábbal jöjjön haza.
Ilyenkor tévét nézek ,kiviszem őket óránként az udvarra pisilni és ennyi a programom ,nézem a kabarét :)
Gáz ez egy 18 éves ,nem csúnya lánytól?
Én nem tartom magam gáznak,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Nos, én 24 éves srác vagyok, régebben buliztam, úgy egy évig, rám erőltették, legyen, belementem, de nem az én világom, így hagytam, jobban szeretem az én kis világomat élni, mint másét, különben is csak pénzpazarlás, így mikor abbahagytam, vettem pár hónapra rá egy fényképezőgépet és elkezdtem "fotózni" aztán egyre jobban bele is lendültem és kialakult ez a hobbi számomra. Jól estek az elismerések és jól esett így az életem, nem iszok alkoholt, se nem cigizek, inkább az a magányos farkas típus vagyok, sajna a munka miatt már nincs időm, de majd talán visszatérek még a hobbimhoz :)
De a lényeg az, ne másnak akarj megfelelni, hanem MAGADNAK, azt csináld amit szeretnél, ne azt amit elvárnak tőled, vagy ami "menő" (annyit hallom mástól, huh ez, az menő és ők is azt csinálják vagy hallgatják mert menő és ezzel ők (jobbak?!?) lesznek) hát nem :)
Jómagam is csendesebb vagyok, de így érzem jól magam. Mindenki megtalálja idővel a párját, te is megfogod :) sokan szeretik (jómagam is) a csendesebb, visszahúzódóbb lányokat. Egyszerűen, olyan imádnivalóak, tudnak lenni :)
Nah ez egy kicsit hosszabbra sikerült, nyugodj meg, egyáltalán nem vagy unalmas, csak erre még nem jöttél rá.
A legjobbakat.
Az nem zavarna egyáltalán ha valaki ilyen, csak akkor fogadja el azt is hogy én meg hétvégente bizony elmegyek bulizni, koncertre, iszogatni, mikor hova. Persze pl. szilveszter kivétel, akkor vele lennék akár bulizni szeretne, akár kettesben otthon maradni.
Viszont nem hiszem járnék veled, engem szörnyen irritálnak az ilyen szinten állatmániás emberek, nem egészséges. Ráadásul ismerőseim közül legtöbben azért ilyenek, mert nincsen értékelhető emberi kapcsolataik, ezért gondolom ebbe temetkeznek. És utálom a kabarékat:(
azzal nem értek egyet, hogy aki nagyon szereti az állatokat, nincs értékelhető emberi kapcsolata és abba temetkezik.
Ez azért nem így van. Imádom az állatokat, az egyik szemem fénye a kutyám,mégis van barátom és lánybarátaim.
Viszont az tény és való,hogy néhány állat emberibb néhány embernél, de ez már más tészta.
L
Inkább azt mondanám, hogy nálam ezek a tulajdonságok nem számítanak kizáró tényezőnek, mert valamennyire én is ilyen személyiség vagyok. Az, hogy mennyire tetszel és mennyire vagy szimpatikus nem ezek alapján fog eldőlni.
Egyébként ha nem tartod Magad gáznak, akkor nincs miről beszélni!:)
20.23-as
(Aztán csak óvatosan, érettségin lesz szövegértés!) Azt írtam hogy "...ismerőseim közül legtöbben...", egy szóval se mondtam, hogy mindenki, aki szereti a kutyáját, macskáját, halát stb. annak már nincs emberi kapcsolata. De az sokszor lehet a szociális visszahúzódás jele, meg pl. túlzásnak tartom hogy valaki azért nem megy el bulizni, mert nem akarja egyedül hagyni a kutyát, macskát. Mellesleg számomra az is ironikus, hogy akik ilyen állatmániások, szinte mind lakásban laknak és az állatokat is ott tartják. Ha valóban ő lenne a szemük fénye, nem tartanák "börtönben", mert az az 50 négyzetméteres lakás a kutyának bizony az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!