Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj, ha egy lány nem szeret buliba járni, táncolni, és ha nem is szokott pl. egy buliban táncolni? Mi a véleményetek róla? Járnátok egy ilyen lánnyal?
Nem vagyok az az iszákos fajta sem, de azért módjával szoktam inni is. Táncolni egyáltalán nem tudok és nem is szeretek. De beszélgetni, iszogatni stb. szívesen eljárok. Nagy baj ez? Fiúk, nálatok ez számít? összejönnétek egy ilyen lánnyal?
23l
4 vok
mert nem tud pörögni mondtam. tudni kell egy lánynak pörögni aki nem tud az nem is lány.. balerinacipőben harisnyában
Engem nem zavarna, mert en sem szeretek szorakozo helyekre jarni. Ellenben kocsma-pub vonalat preferalom, na ha oda se az problema.
Tancolas azert se zavarna mert en se tudok, es kellemetlenul is erzem magam ha rakenyszerulok...
Egyebkent ez a buliban nem jar az ember dolog csak azert kellemetlen, mert ott jobban lehet ismerkedni mint egy pubban ahol a lanyok inkabb beulnek egy baratnojukkel beszelgetni, de legtobbszor nem ismerkedni mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!