Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj, ha egy lány nem szeret buliba járni, táncolni, és ha nem is szokott pl. egy buliban táncolni? Mi a véleményetek róla? Járnátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az az iszákos fajta sem, de azért módjával szoktam inni is. Táncolni egyáltalán nem tudok és nem is szeretek. De beszélgetni, iszogatni stb. szívesen eljárok. Nagy baj ez? Fiúk, nálatok ez számít? összejönnétek egy ilyen lánnyal?
23l
2013. dec. 2. 00:58
11/12 anonim válasza:
Hogyaviharbane!!! Miért? Mert én is pont ilyen vagyok, csak férfi "kivitelben" :). 24-f.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát, sajnos a bulizós srácokkal nem is működnek a dolgok. Remélem lesznek majd még olyanok, akiket szintén nem zavar ez :)
2013. dec. 2. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!