Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok ilyen "unalmas" lánnyal?
18 vagyok.
Sosem szoktam bulizni,nincs baráti köröm,csak néhány innen -onnan.
Szilveszterkor mindig itthon maradok,egyedül vagy az Anyukámmal.
Elvileg most Anyu megy bulizni így egyedül leszek.
Én nem vágyom bulizni szilveszterkor,félek a petárdáktól is meg szerintem ez ilyen erőltetett "bulizni kell".
Az első és legfontosabb,hogy a kutyáimmal akarok itthon lenni a házba,őket biztonságba helyezni és velük lenni,mivel őket szeretem a világon a legjobban és ők számomra a legfontosabbak és persze a cicámat sem akarom ,hogy másnak ő lepetárdázott lábbal jöjjön haza.
Ilyenkor tévét nézek ,kiviszem őket óránként az udvarra pisilni és ennyi a programom ,nézem a kabarét :)
Gáz ez egy 18 éves ,nem csúnya lánytól?
Én nem tartom magam gáznak,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Szerintem ezzel semmi baj nincsen,csak egy olyan fiút kell találj aki hasonlóképpen viszonyul ezekhez,legalább gazdagítja a Kettesben eltöltött alkalmak számát :D
Mondjuk ez nem csak a fiútol függ ,mert ha ki se akarsz mozdulni soha az azert nem jo,én sem járok mindenféle bulikra meg nagy társaságokkal,de a haverjaimmal azért szoktam lenni.
Szóval szerintem nem gáz,sem 15-18 vagy 25 évesen..
Tisztára,mintha engem írtál volna le.
L
Persze!Ne,hogy azt hidd,hogyha szilveszterkor nem bulizol már unalmas vagy.Pl ha összejönnél egy fiúval,akkor az otthoni szilveszterezès is sokkal jobb :)
És nem feltétlenül a szexre gondolok,sok mindent tudnátok csinálni.
Nincs ezzel semmi probléma, szívesen járnék veled.
Senki sem ugyanolyan, ha meg valamit nem szeret azt nem kell erőltetni, amúgy is ez a szilveszter csak az ivásról szól. 18/F
Hát hiába írja itt mindenki hogy egyáltalán nem gáz, szerintem pedig az. Nemár, még az anyád is elmegy szórakozni egyet, te meg otthon ülsz a kutyáddal meg a cicáddal, szerinted ez normális? És akkor a sok okos jön hogy jaj mer az mivel jobb ha valaki leissza magát a földig. Hát nem kell leinni magad, csak társaságban lenni, bulizni egyet, táncolni, ismerkedni.
Én tuti hogy nem járnék veled, méghozzá azért nem, mert nekem vannak barátaim. És ők fontosak eléggé, szeretek velük is időt tölteni. Aztán amikor jönnék azzal hogy én megyek a haverokhoz, akkor te maradnál otthon a kutyussal és a cicussal, és menne a hiszti hogy én miért megyek megint el. Egyáltalán nem egészséges ez az antiszociális viselkedés.
Talán majd egyetemen más lesz.
Nincsen ebben semmi gáz :) Nem ezen múlna,hogy járnék e veled :) Hol laksz?
19/F
Miért ne lenne ez nem normális viselkedés?
Ha neki így a jó, hát így tegyen.
Nem kell rögtön lehülyézni a másikat, mert nem úgy vélekedik és viselkedik mint a többség.
Nincs ezzel baj szerintem, simán találhatsz hasonló fiút,mint te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!