Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti járnátok ilyen "unalmas"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok ilyen "unalmas" lánnyal?

Figyelt kérdés

18 vagyok.

Sosem szoktam bulizni,nincs baráti köröm,csak néhány innen -onnan.

Szilveszterkor mindig itthon maradok,egyedül vagy az Anyukámmal.

Elvileg most Anyu megy bulizni így egyedül leszek.

Én nem vágyom bulizni szilveszterkor,félek a petárdáktól is meg szerintem ez ilyen erőltetett "bulizni kell".

Az első és legfontosabb,hogy a kutyáimmal akarok itthon lenni a házba,őket biztonságba helyezni és velük lenni,mivel őket szeretem a világon a legjobban és ők számomra a legfontosabbak és persze a cicámat sem akarom ,hogy másnak ő lepetárdázott lábbal jöjjön haza.

Ilyenkor tévét nézek ,kiviszem őket óránként az udvarra pisilni és ennyi a programom ,nézem a kabarét :)

Gáz ez egy 18 éves ,nem csúnya lánytól?

Én nem tartom magam gáznak,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

2013. dec. 8. 08:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Járnék veled,sőt meg is hancuroználak.
2013. dec. 8. 08:44
 2/27 anonim ***** válasza:
Szeretlek cica :)
2013. dec. 8. 08:44
 3/27 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján egyáltalán nem gáz, sőt. A szilvesztert mindenki úgy tölti ahogy akarja, attól senki nem lesz több, ha leissza magát a földig majd megdugatja magát egy házibuliban.
2013. dec. 8. 08:45
 4/27 Generalis ***** válasza:

Én járnék veked de idősebb vagy nálam :(

Semmi gond hogy szilveszterkor othon vagy hiszen az a legbiztonságosabb hely !

2013. dec. 8. 08:47
 5/27 anonim ***** válasza:
Én is az állatkákat nyugtatom ilyenkor :) A kutyus fél a durrogástól, ilyenkor úgy remeg, mint a kocsonya, és az ölembe ugrik, sír :/ Ilyenkor átkarolom és csitítgatom. Ez nem gáz, nem lenne hátráltató ok az ismerkedésnél!
2013. dec. 8. 08:49
 6/27 anonim ***** válasza:
részemről ok
2013. dec. 8. 08:50
 7/27 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok. Járnék veled. Egyébként amit leírtál az nagyon is átlagos ember jelleme. Mondjuk szerintem az állatkákkal való "takarózás", csak egy kifogás saját magadnak, hogy legyen mire fogni a dolgot. Nem kell, egyszerűen csak otthonülő típus vagy, mint sokan mások. Otthon maradsz, nézed a kabarét és kész. Nem kell több.
2013. dec. 8. 08:55
 8/27 anonim ***** válasza:
61%
Eléggé pongyolán fogalmaztál. Nem mondom azt, hogy buta vagy, de nem is a legértelmesebb. Ha nem járnék ilyen lánnyal, mint te az nem azért lenne, mert unalmas vagy; hanem mert "egyszerű". Túl egyszerű vagy.
2013. dec. 8. 08:58
 9/27 anonim ***** válasza:

Erőltetett ez a szilvveszteri téma. Mi azhogy szilveszterkor bulizni kell? Ezt az ilyen megfelelesi kenyszeresek mondjak, hogy bulizni kell. Nem akarnak kevesbe menőnek tűnni. Azt csinálsz amit akarsz, én sem vágyom sehová,nem is megyek pedig sokan " elvárják".

Jarni nem jarnek veled, mert ez keves infó ahhoz, hogy eldontsem.

21F

2013. dec. 8. 09:01
 10/27 anonim ***** válasza:
IGEN, Hozzad megyek ferjul Szerelmetesem. Elraboltad szivem dallamat, bar abban nincs petardaszo, de nagyot szolna, ha en szorakoztatnam kegyed lelki s testi vilagat egy-egy pohar pezsgo tarsasagaban. Engedd, hogy szeresselek, soha el ne feledjelek. :-) kezcsok a holgynek, s gyenged erintesek...
2013. dec. 8. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!