Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetünk újra boldogok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetünk újra boldogok?

Figyelt kérdés
\' éve vagyunk együtt a bnőmmel, én 21 vagyok ő 16. A szüleim nem fogadják l őt és már nagyon kezd eldurvulni a helyzet. Emiatt már ő is kivan idegileg meg én is, és ennek köszönhetően mostanában sajnos sokat veszekszünk mert mindketten hamar felkapjuk a vizet, meg már a sex se nagyon megy. Összefoglalva eltávolodtunk egymástól és ez egyikőnknek se jó, és én nem akarom elveszíteni. kezdek kétségbe esni. Hogyan tudnám ezt az állapotot megszüntetni hogy ugyanolyan boldogok legyünk mint az elején??? Légyszi segítsetek.
2008. júl. 12. 14:12
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, az elején az 1 év akar lenni
2008. júl. 12. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk a legközelebbi szexet telljesen érzékire varázsolod, és a szex után átbeszélitek ezt az egészet.
2008. júl. 12. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja és a szüleidet meg felejtsd el. Mi közük hozzá? Házasodni úgyse fogsz egy 16 éves csajjal tehát szülőket zárd ki :P
2008. júl. 12. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:

hát nem tudom mit jelent, hogy nem fogadják el, hogy mennyire durva a dolgok a szülők részéről, hogy vele is ténylegesen csúnyán beszélnek-e...

nálunk az elején elég sokáig az egyik oldalon az apám volt olyan, hogy kifejezte nem tetszését, de azért annyira nem volt szemét, de mégis az lett az eredménye hogy mindig csak a pároméknál voltunk. Aztán kellet úgy 2 év is talán, mikor már jobb lett a helyzet nálunk is aludtunk, de soha nem volt olyan jó páromnak nálunk mint együtt nálunk, s míg külön nem költöztünk ez volt a helyzet...

Szal azt tudom tanácsolni, hogy valahogy a szüleid zárjátok ki, előttük ne nagyon legyetek, menjetek a csajszihoz el... mást nem tudok. Persze ekkor meg majd az jön, hogy keveset vagy itthon, meg nem mehetsz el,de ekkor én azt mondtam, hogy nem romlottak a jegyeim apa, s akkor is eljöttem... Mára már elfogadta párom, s jól elbeszélgetnek.

2008. júl. 12. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem írtad,hogy mi az a durva helyzet,de szerintem ülj le a szüleiddel és beszélgess el velük,hogy mi az oka annak,hogy nem fogadják el őt már egy éve,mi kifogásuk van ellene.Van e konkrét ok,vagy csak szimplán nem szimpatikus.Ha az utóbbi,azzal nem lehet sokat kezdeni,akkor nem kell ott annyit mutatkozni.Ha van konkrét ok,azt meg lehet beszélni,ha olyan a dolog.Ha meg egyszerűen "nem fogadjuk el"van,akkor meg,ne foglalkozzatok ezzel.Vagy megbékélnek idővel vagy nem,a fő az,hogy ti jól meglegyetek,ha esetleg a szülök kizárásaval,akkor úgy.
2008. júl. 12. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
11%
Én úgy gondolom, hogy elmúltál 18 éves, már papíron is felnőttkorú vagy, tehát nincs beleszólásuk a szüleidnek, hogy kit választasz magadnak párodul.De amint látom, mégse hagynak békén a b.nőd miatt.Szerintem nagyon nyomós okuk lehet ha nem bírják.A szülök mindig a legjobbat akarják a gyereküknek és óvni szeretnék a csalódásoktól.Itt is ez lehet.Gondolkodj el azon amit mondanak, lehet hogy nekik van igazuk.
2008. júl. 12. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a szüleidre kéne hatnod! Éreztetned velük, hogy ha szeretnek, akkor igenis azt akarják, hogy boldog légy. De mellesleg, 21 évesen, ehhez semmi jogus, hogy így tönkretegyenek mindent! Kis időre próbáld ki, milyen ha nem vagy velük, milyen ha hiányzol nekik! Ha téged szeretnek, elfogadják a barátnődet is. Szerintem ez alap!

Mégha okuk is van rá... 1 év sok idő, ennyi idő alatt el lehetne fogadni, azt gondolom! A barátnődet meg megtudom érteni. Ez rossz lehet, azt hiszem, nekem is elegem is lenne... Próbálkozz! Hass a szüleidre!

2008. júl. 13. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!