Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetünk újra boldogok?
hát nem tudom mit jelent, hogy nem fogadják el, hogy mennyire durva a dolgok a szülők részéről, hogy vele is ténylegesen csúnyán beszélnek-e...
nálunk az elején elég sokáig az egyik oldalon az apám volt olyan, hogy kifejezte nem tetszését, de azért annyira nem volt szemét, de mégis az lett az eredménye hogy mindig csak a pároméknál voltunk. Aztán kellet úgy 2 év is talán, mikor már jobb lett a helyzet nálunk is aludtunk, de soha nem volt olyan jó páromnak nálunk mint együtt nálunk, s míg külön nem költöztünk ez volt a helyzet...
Szal azt tudom tanácsolni, hogy valahogy a szüleid zárjátok ki, előttük ne nagyon legyetek, menjetek a csajszihoz el... mást nem tudok. Persze ekkor meg majd az jön, hogy keveset vagy itthon, meg nem mehetsz el,de ekkor én azt mondtam, hogy nem romlottak a jegyeim apa, s akkor is eljöttem... Mára már elfogadta párom, s jól elbeszélgetnek.
Szerintem a szüleidre kéne hatnod! Éreztetned velük, hogy ha szeretnek, akkor igenis azt akarják, hogy boldog légy. De mellesleg, 21 évesen, ehhez semmi jogus, hogy így tönkretegyenek mindent! Kis időre próbáld ki, milyen ha nem vagy velük, milyen ha hiányzol nekik! Ha téged szeretnek, elfogadják a barátnődet is. Szerintem ez alap!
Mégha okuk is van rá... 1 év sok idő, ennyi idő alatt el lehetne fogadni, azt gondolom! A barátnődet meg megtudom érteni. Ez rossz lehet, azt hiszem, nekem is elegem is lenne... Próbálkozz! Hass a szüleidre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!