Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Ugye ezektől még lehetünk együtt
boldogok?
Figyelt kérdés
A párom és köztem több, mint 10 év korkülönbség van és kb. 200 km. Neki van egy lánya, jelenleg nem vele (de ki tudja mit hoz a jövő) de jól kijövök vele. Én még tanulok, ő dolgozik, így egyenlőre esély sincs arra, hogy össze/közelebb költözzünk egymáshoz. Egy éve vagyunk már együtt, nagyon szeretjük egymást és kölcsönös a bizalom, DE (most jön a feketeleves) mások vagyunk. Ő egész hétvégén csak a tv előtt feküdne, én szeretném megismerni a városát, sétálni, túrázni, valamit csinálni, nem csak nézni ki a fejemből. Én a diploma után gondolkozom azon, hogy külföldre menjek világot látni, ő nem akar (még csak egy egyhetes buszos körutazást se). De azt mondja ha szeretném nyáron befizet valamire, de én vele szeretnék menni/lenni. Közös élményket szeretnék, de így igen-igen nehéz. Gyermeket ő is szeretne még (szerencsére). Vélemények? Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Előre is köszi!
2009. okt. 20. 21:07
1/6 anonim válasza:
gondolom ő 30 éves te meg 20, kb.
Igazéból senki nem fogja fel soha, de pl ezért is gáz ha ekkora a korkülönbbség. Két külön világban éltek. Te még fiatal vagy és szeretnél élni kiélni magad. Ő meg pihenni akar, családos ember stb.
2009. okt. 20. 21:26
2/6 A kérdező kommentje:
35-23. Szóval nagyjából stimmel :) Elgondolkodtam ezen a korkülönbséges dolgon, tudod van olyan 40-es! ismerősöm is, aki aktívabb mint én :) Jobban menne, többet sportol, kevésbé punnyad, mint én. Szóval ez sztem inkább személyiség kérdése, mint koré.
De azért köszönöm az észrevételt.
2009. okt. 20. 21:32
3/6 anonim válasza:
Hát 10 év lehet sok is meg nem is!
Ha te most kb 20 vagy akkor sok , ha 30 as akkor nem ( de gondolom mivel tanulsz nem igy van ) de itt a bökkenö, teljesen másra vágytok, söt távolság is sok, én azt mondanám, forrjon még a kapcsolat, ki tudja mi lesz belöle, de sok jot nem nézek ki, bocsi, de én igy gondolom .
2009. okt. 20. 21:33
4/6 anonim válasza:
megkérdezhetem hány évesek vagytok?mert az is lehet a baj, h tényleg generációs különbségek vannak köztetek...nem beszéltél vele a problémákról? hogy szeretnél utazgatni, de vele? lehet azért nem akar ám tovább külföldre menni, mert azt a gyereke sínylené meg, és azt meg a gyerek anyja nem engedné,h vigyétek magatokkal...miért nem próbálsz meg programokat csinálni?állatkert, mozi,színház stb...de egy közös főzőcskével is ki tudnád szerintem robbantani a tv elől,valami szexis kis ruciban...:) szóval tessék használni a kreativitásodat, és beszélni vele mindenképpen!
2009. okt. 20. 21:33
5/6 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem vele erről, hogy szeretnék utazni, közölte hogy ő nem szeretne buszozni ennyit, mert nem bír. Repülőre meg nem hajlandó ülni :(
Hát majd megpróbálom kirobbantani a tv elől és keresni valami olyan progit, amit mindketten szeretünk.
A lánya már nagy (majdnem 14 éves)mire én végzek már 16-17 lesz.
Nem örökre szeretnék én kimenni, csak világot látni picit, utazgatni. Bár egy nyári egy hetes horvát, vagy görög kiruccanással szerencsére neki sincs baja, legalábbis most ezt mondja :) remélem nem változik a véleménye.
Nagyon köszönöm ezt a kreatívitásos tippet, majd töröm a buksim ;)
2009. okt. 20. 21:38
6/6 A kérdező kommentje:
jah igen, állatkert kilőve, nem sétál, mozi/színház szintén, mert hangos...pedig pont most megy náluk az egyik kedvenc darabom (életem első színházi élménye volt)...nehéz ügy, de nem adom fel, mert imádom. Azt tervezem, hogy a nyarat nála töltöm, hogy kiderüljön, hogy hosszútávon, hogy vagyunk meg. Ha sehogy, akkor nem akarom rabolni se az ő, se a saját időmet. Eddig egyébként két hét nyaralás volt a leghosszabb együtt töltött idő, de nem kettesben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!