Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a béna? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a béna? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem miért van az hogy ha megismerkedek 1 lánnyal neten,jól elvagyunk,sokszor írja hogy szeret,örökre együtt maradunk stb..aztán mikor oda jutunk hogy találkozzunk akkor utána mindig leráznak különböző okok miatt.eléggé elszomorít hogy "beetetnek" aztán pedig randi után egyszerűen leráznak.pedig mondják hogy helyes vagyok,és nincs velem semmi baj,sokszor csók is van már rögtön első randin stb,beszélek is,nincs csend,semmi ilyesmi,és mégis leráznak :(. 15/F
2009. nov. 23. 03:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Főleg ott van a hiba hogy anetesek csak függőségből irkálnak. Az elégíti ki őket. Hosszú lenne végig írnom. lényeg hogy élőbe ismerkedj ne az msn függőkkel.
2009. nov. 23. 03:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj van 1 kicsi agoro és szociálfóbiám emiatt nem nagyon tudok élőben ismerkedni.
2009. nov. 23. 04:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Az rossz. Én az autópályán érzek ilyen félelmet.

Szóval megértelek.

Rossz lehet mindenhol félni és pánikolni.

Nincs erre valami gyógyszer?

Lehet hogy ez is a netes világ következménye.

Az nem lehet hogy ez tünik fel a lányoknak valahogy?

2009. nov. 23. 04:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Van rá gyógyszerem csak nem éppen hatásos sajnos.Volt 1 lány korábban akivel első randin azzal nyitottam hogy depis voltam és nem jártam emberek közé jó ideig meg stb.szóval ott megértettem hogy kidobott,de ez a lány aki most kidobott szombaton,ő tudott a bajomról..
2009. nov. 23. 05:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem értem pontosan, hogy írhatnak neked ilyet, és hogy veheted komolyan hogy örökre együtt maradunk, mikor még nem is találkoztatok. Ez komolytalan dolog, ne éld bele magad. Beteg ez a világ, tényleg nem könnyű normálisan ismerkedni, de a net akkor sem alkalmas erre, legalábbis nem helyettesíti az élőszót. Ismerkedj élőben, és ne dőlj be mindenféle virtuális szövegnek. Majd eljön az a lány aki tényleg komolyan vesz élőben is.
2009. nov. 23. 09:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod,megfogadom :)
2009. nov. 23. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!