Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenéért jegyzik el egymást az emberek, ha még tanulnak?
Figyelt kérdés
Ennyire menő kiírni facebookra, hogy ők most már jegyben járnak?2013. dec. 7. 14:03
11/16 Költőnő? válasza:
pfff. Látom Te se bírod, ha nem értenek Veled egyet vmiben...
Sose értettem az ilyen kérdezőket.
12/16 anonim válasza:
miről beszélsz?
a kérdésed az, hogy "mi a fenéért jegyzik el egymást az emberek, ha még tanulnak?"
nem pedig az, hgoy "miért rakják ki az emberek facebookra, hogy jegyesek?"
a kettő nem fedi egymást... az eljegyzésnek köze nincs a facebookhoz, a facebooknak meg köze nincs a párkapcsolatokhoz...
14/16 anonim válasza:
Mert mikor? Régen tök normális volt húszas évek elején házasodni, manapság azért nem, mert általában 23-24-25 éves korukig sok ember tanul. Ettől függetlenül, ha megtalálta élete párját, miért ne jegyezhetnék el egymást? Téged ez mi a Jóistenért zavar?
15/16 anonim válasza:
Talán mert szeretik egymást.Amúgy sok közöd nincs hozzá.
16/16 anonim válasza:
Akkor jegyzik el egymást amikor szeretnék , amikor úgy érzik . Nincs erre szabály , hogy mikor kell... Facebookra meg sok baromságot is kiírnak ... Én már olyat is láttam hogy 12 éves kiírta hogy házas. Amúgy téged miért is érdekel ez ennyire ? Semmi közöd hozzá foglalkozz inkább a saját életeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!