Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenéért jegyzik el egymást az emberek, ha még tanulnak?

Figyelt kérdés
Ennyire menő kiírni facebookra, hogy ők most már jegyben járnak?
2013. dec. 7. 14:03
1 2
 11/16 Költőnő? ***** válasza:
100%

pfff. Látom Te se bírod, ha nem értenek Veled egyet vmiben...

Sose értettem az ilyen kérdezőket.

2013. dec. 7. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

miről beszélsz?

a kérdésed az, hogy "mi a fenéért jegyzik el egymást az emberek, ha még tanulnak?"

nem pedig az, hgoy "miért rakják ki az emberek facebookra, hogy jegyesek?"

a kettő nem fedi egymást... az eljegyzésnek köze nincs a facebookhoz, a facebooknak meg köze nincs a párkapcsolatokhoz...

2013. dec. 7. 14:22
 13/16 anonim ***** válasza:
szia kalocsai 26 éves srác
2013. dec. 7. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert mikor? Régen tök normális volt húszas évek elején házasodni, manapság azért nem, mert általában 23-24-25 éves korukig sok ember tanul. Ettől függetlenül, ha megtalálta élete párját, miért ne jegyezhetnék el egymást? Téged ez mi a Jóistenért zavar?
2013. dec. 7. 14:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Talán mert szeretik egymást.Amúgy sok közöd nincs hozzá.
2013. dec. 7. 14:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor jegyzik el egymást amikor szeretnék , amikor úgy érzik . Nincs erre szabály , hogy mikor kell... Facebookra meg sok baromságot is kiírnak ... Én már olyat is láttam hogy 12 éves kiírta hogy házas. Amúgy téged miért is érdekel ez ennyire ? Semmi közöd hozzá foglalkozz inkább a saját életeddel.
2013. dec. 7. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!