Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam az Igazit, de több száz kilométerre lakik tőlem egy másik országban. Hogyan tegyem túl magam rajta?
Figyelt kérdés
Nyáron ismertük meg egymást egy kirándulás alkalmával, olyan mintha a másik felem lenne, soha nem találkoztam hozzá foghatóval,minden percben rá gondolok,mással nem is tudnék összejönni.De sajnos a nagy távolság miatt nem tudunk együtt lenni,mit tegyek? hogyan felejthetném el?:( 20/L2013. dec. 7. 00:11
31/33 A kérdező kommentje:
olaszul vagy angolul, mikorhogy:)
2013. dec. 7. 01:21
32/33 anonim válasza:
És vagy(tok) olyan szinten, hogy nincs nyelvi akadálya a finom árnyalatok kifejezésének?
33/33 A kérdező kommentje:
igen, ő 6 nyelvet beszél közép vagy felsőfokon én meg 5öt:D szóval tanítgatjuk is egymást:)
2013. dec. 7. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!