Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam az Igazit, de több száz kilométerre lakik tőlem egy másik országban. Hogyan tegyem túl magam rajta?
Figyelt kérdés
Nyáron ismertük meg egymást egy kirándulás alkalmával, olyan mintha a másik felem lenne, soha nem találkoztam hozzá foghatóval,minden percben rá gondolok,mással nem is tudnék összejönni.De sajnos a nagy távolság miatt nem tudunk együtt lenni,mit tegyek? hogyan felejthetném el?:( 20/L2013. dec. 7. 00:11
11/33 anonim válasza:
gonosz vagy tarhonya! egy púpos, kocsányos szemű mikropéniszes szörny a fiú, hatalmas szívvel :D
12/33 A kérdező kommentje:
lehet hogy azt hiszitek azért van ez,mert olasz vagy mert jól néz ki, de nem.
tényleg a másik felemre találtam rá, mindenben ugyanolyanok vagyunk,rengeteg dologban segített nekem akkor,amikor senki más nem volt ott.teljesen beleszerettem és nem tudnám elengedni,de ekkora távolsággal nem hiszem hogy meg fogjuk tudni megoldani:(
2013. dec. 7. 00:22
13/33 anonim válasza:
Menj ki hozzá a téli szünetben, aztán ha még mindig dúl a láv, lehet kint is tanulni...
14/33 GentLnazi válasza:
Én is itt vagyok most xD ,de egy rep.jegy nem olyan drága...100€ért már simán van.Amugy látszik,hogy még gyerek vagy,de nincs ezzel semmi gond^^
15/33 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vagyok gyerekes,semmit nem tudsz a körülményekről. jó lenne ha nem beszólogatni járnál ide:)
2013. dec. 7. 00:26
16/33 anonim válasza:
Ja még ezt mondod, mert hirtelen fellángolásból beleszerettél. Olyat meg ki se ejt a szádon, hogy nem tudnál mással összejönni, mert lehet még télen megismerkedsz itthon egy olyan fiúval, hogy rá sem nézel többet arra az olaszra. Ez csak egyszerű szerelmi fellángolás, semmi több.
17/33 anonim válasza:
Akkor mesélj!
20 évesen még minden helyes, nem túl bunkó farokforgató Igazi. :)
18/33 A kérdező kommentje:
17es lehet nálad így működik a dolog,de én nem vagyok ilyen ;)
2013. dec. 7. 00:29
20/33 Költőnő? válasza:
ó, ezek az igazik... mindig az utolsó "igazi" az aktuális "Igazi"...
Az igazi az, akiért vállvetve végigharcolod a világot és még 20 év múlva sem találsz hozzá foghatót :)
Nyár óta ezt kissé korainak érzem kijelenteni, főleg h a hétköznapok nyűgét s nyilait még nem éltétek át :)
Nyári románc ez még csak egyelőre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!