Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtaláltam az Igazit, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam az Igazit, de több száz kilométerre lakik tőlem egy másik országban. Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés
Nyáron ismertük meg egymást egy kirándulás alkalmával, olyan mintha a másik felem lenne, soha nem találkoztam hozzá foghatóval,minden percben rá gondolok,mással nem is tudnék összejönni.De sajnos a nagy távolság miatt nem tudunk együtt lenni,mit tegyek? hogyan felejthetném el?:( 20/L
2013. dec. 7. 00:11
1 2 3 4
 21/33 GentLnazi ***** válasza:

Amugy idejonni tanulni nem tanácsos,csak ha itt is akarsz dolgozni vagy csak 1-2évet végzel...bár úgyse tartana tovább ,minden rosszindulat nélkul...

Nem beszologatni járok ide,de az,hogy igazinak nevezel valakit akit alig ismersz,tudod te egyáltalán mi a különbség a között hogy együtt vagy valakivel vagy hogy nem?!

A szokásai viselkedése és reakciói hosszútávon főleg szar helyzetben,na az bizonyít !

Szállj le a földre mielőtt a csalódás rángat vissza(repülésről jut eszembe eme olasz nyelvű dal: [link] )

2013. dec. 7. 00:49
 22/33 anonim ***** válasza:

egy igazit senki nem akar elfelejteni.

a srác szerintem nem így érez és nincs több órás skype

2013. dec. 7. 00:51
 23/33 A kérdező kommentje:
kár volt ide kiírni ezt a kérdést.
2013. dec. 7. 00:55
 24/33 anonim ***** válasza:
válaszolj bátran!
2013. dec. 7. 00:55
 25/33 Költőnő? ***** válasza:
mert nem értünk egyet az "igazi"-d fogalmával?
2013. dec. 7. 00:56
 26/33 A kérdező kommentje:
mire? arra hogy mást se tudtok csak szapulni? mint leírtam már 3x is, eléggé komoly a dolog,szóval nyilván nem hazudik fél éven keresztül a pofámba és nyilván nem azért utazik hozzám amikor csak tud, mert ő nem így érez.
2013. dec. 7. 00:57
 27/33 anonim ***** válasza:
Tök komolyan mondom, hogy vesd fel neki ezt a két hetes lemúr lámúr ötletet, a reakciójából sokat leszűrhetsz.
2013. dec. 7. 00:58
 28/33 anonim ***** válasza:
hazudtak már nekem tovább is. érdek kérdése. a szex is érdek
2013. dec. 7. 01:03
 29/33 Költőnő? ***** válasza:

jajj jajj, hát nem mki szapult...

csak fogadd el, h lehet h itt a többség már kicsit többet látott a világból (e téren is), mint Te és próbálunk okosítani, h később kevésbé fájjon, ha kiderül esetleg, h mégsem ő az "igazi"

2013. dec. 7. 01:06
 30/33 anonim ***** válasza:
Milyen nyelven beszéltek?
2013. dec. 7. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!