Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek a megcsalasrol? Mit neveztek megcsalasnak?
megcsalás: megalázza azt, akit "szeret". ha nem működik a kapcsolat, tisztességesebb kilépni belőle.
megcsalás: nekem már az is az, ha megcsókol valaki mást a barátom.
miért teszi: mert nem elégedett a jelenlegi kapcsolatával, vagy mert ilyen típusú, h sose elég neki az aki van.
a minimális dolog: ha full részegen csinálta, nem is emlékszik rá, és nagyon nagyon megbánta, egy minimális esélye talán lehet arra h megbocsátok.
bevallás: ha bevallod, ha nem, megcsaltad. max nem dobálom ki az ablakon a cuccait, ha tőle tudom meg és nem mástól, csak szimplán kirakom a bőröndjét az ajtó elé.
hogyan: mit hogyan? meg akarod csalni a párod? inkább légy őszinte vele és szakíts, ha ennyire más kell.
gondoltam h nagyon el vagy telve magadtól... tipikus hülye pi csa :S.
szerintem hagyd ott a barátod, jobbat érdemel ő nálad. ha annyira mást akarsz mindig, akkor mi a frászért vagy még mindig vele? hogy lehetsz ennyire önző?
képzeld, ha nagyon törném magam, elég sok mindenkit megkapnék... egy dugásra. köszönöm, nekem nem kell, én nem alázom meg ezzel magam. ha engem valaki akar, akarjon mindenestől, ne csak dugni akarjon.
csalódtam már párszor, ettől függetlenül a mostani barátom szeretem, vagyis figyelek az érzéseire.
igen, szar világban élünk, ahol az önzők többre viszik, habár többen utálják és lenézik. ebből a világból nekem az a menekülés, hogy a barátommal lehetek, ahol lehetek őszinte, olyan, amilyen valójában vagyok, és igenis élvezem, ha mosolyt csalok az arcára! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!