Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a megcsalásról?
Szia!
Egy kapcsolat legfontosabb eleme, hogy meg tudjátok beszélni, ha felmerül valami probléma, és itt szerintem felmerült. Ha nyomaszt valami, üljetek le és beszéljétek meg. Lehet, hogy csak valamilyen félreértés történt...
Nagyon rossz tud lenni, ha valami bánt és nem osztod meg a másikkal. Teljesen felemészthet és mivel emberből vagy nálad is egyszer kiborulhat a bili és akkor szakítás is lehet a vége.
-Tündérlány(17)-
a véleményem a megcsalásról?...a legundorítóbb legmocskosabb és legmegalázóbb dolog amit csak tehet egy ember egy kapcsolatban...
nem kívánom senkinek az érzést mikor valaki 100%ig biztos abban hogy megcsalják és mikor rákérdez az ember a "tettesre" még akkor is hazudik...mocskos egy dolog...és ilyenkor tudnék megütni nőt...
szerintem kérdezz rá...ha ismered a barátnődet tudni fogod hogy hazudik e...mindenképp derítsd ki és ha igaz hagyd el a g*cibe mer nem érdemli meg hogy szeresd
24/F
pfffff mind ezt mondja hogy ez az utolsó esélye ő sose tesz ilyet ő sosem ismétli meg...aztán meg mindíg jönnek vissza 2-3 hét után mer hogy ők még mindíg szerelmesek...na meg a nagy lóf*szt
én azt mondom ne bízz benne aki egyszer félrelép az utána sem lesz szívbajos ugyhogylegyél résen
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!