Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a megcsalásról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a megcsalásról?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy megcsalt a barátnőm, de nem igazán mondta el, és szer. Intetek megpróbáljam kiszedni belőle, vagy álljak úgy hozzá, hogy amiről nemtudok, nem fáj. Régen ezt mondtam neki, hogy ha vmit nem mond el, akkor később már ne is tegye, mert csak rosszabb lesz.
2009. ápr. 6. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
a hazugság mindig kiderül. meg az is aminek ki kell derülnie. várj türelemmel. bár én már nem bíznék benne, ha már egyszer félrelépett. én lány vagyok és volt már h félreléptem, de csak akkor, ha nem kaptam meg szexuálisan amit vártam a kapcsolatban, illetve, ha tudtam h a párom is félrenéz
2009. ápr. 7. 00:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

egy kapcsolatban mindent meg kell beszélni, tudnod kell mit érez, gondol a másik kettőtökkel kpcsolatban.

engem ha megcsalna a párom, akármennyire szeretem is, otthagynám. egy ember tisztelje a másikat annyira, hogy csak azután kerest mást miután egyet befejezett.

szerintem ez a lány nem érdemel meg téged,ott kéne hagynod, mert nem megbízható.

2009. ápr. 7. 07:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy a legmocskosabb dolog egy kapcsolatban.
2009. ápr. 7. 13:36
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :)
2009. ápr. 7. 15:25
 15/15 anonim válasza:
Ha ennyire nem tudsz benne megbízni - nem nézve azt, hogy tényleg csinált-e vagy sem ekkora szemétséget - szerinted van értelme a kapcsolatotoknak?
2009. ápr. 20. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!