Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a baratnömet es szerelmes vagyok a szeretömbe! Nagyon bonyolult helyzetbe kerültem es erdekelnenek a meglatasaitok?
Miota volt jegyesemmel szetmentünk es masnak szült gyermeket, nem igazan vagyok önmagam (mar 3 eve).
Alig ket hettel a szakitas utan, mondhatni felszedett a mostani parom. Az alomnö! Topmodel külsö, müvelt, kreativ, fantsztikus (enyemhez hasonloan beteg) humorral, megbizhato, konyhatünder es meg sorolhatnam. 10/10-es! A fiu baratai közül a felük a fel karjukat es herejüket is odaadnak erte. Es ö fülig szerelmes belem! Meg akkor is, ha nem az a nyalas/romantikus alak. Elete szerelme vagyok... mint ahogy a volt menyasszonyom volt szamomra.
Viszont egy jo ideje hianyzik a szenvedely az együttleteinkböl. Föleg a stressz miatt, de ami a mennyiseget illeti is joval nagyobb az igenyem, mint neki.
Mashol potoltam. Többször es több lannyal. Viszont nemreg megismerkedtem egy lanyt, hihetetlen szexualis kisugarzassal. Az elejen meg vissza akartam fogni magam, de teny, hogy nem alltam tul sokaig ellen a kisertesnek. Es szinte az elsö alkalommal, amikor csak kettesben voltunk, hagytam magam elcsabitani es több oran at eszmeletlenül ... Ugy ereztem, eletemben nem elegültem meg ki ennyire. A lany hihetetlenül vad, perverz es mar az elsö alkalommal hihetetlenül harmonizaltunk - miközben majtnem szetszedtük a helyseget.
Termeszetesen ujra talalkoztunk. Hamarosan bekövetkezett, ami a viszonyaim veget szokta jelenteni: "Igy nem birom tovabb! Tudom, teged akarlak, hogy csakis az enyem legyel! Nem akartam, de beled szerettem stb..." Ilyenkor be szoktam fejezni. De most nem. Nem csak azert, mert epikus a szex vele.
Ezen kivül eleg hibbant a csajszi, van egy tünderi kislanya, aki valamiert imad engem es erzelmileg is közelebb kerültem hozzajuk, mint szerettem volna. A szeretöm a megismerkedesünk körülmenyei ellenere parkapcsolatot akar velem, es legalabbis sajat allitasa szerint meg tudna bizni bennem, hiszen ha mindent megkapok töle, nem lenne okom mashol keresni...
Ugy latom, tudnek es szeretnek hüseges lenni, de jelenleg nem vagyok lelkileg eleg erös, hogy ellenalljak a kisertesnek. A baratnöm tökeletes feleseg es csaladanya lenne... csak a szenvedelyesseg hianyozna. A szeretömet meg nem ismerem elegge, de annak ellenere, hogy neki is jelenleg minden összejött, es annak ellenere, hogy mondogatja, hogy többet akar, tavolsagot tart erzelmileg, mert nem szeretne serülni... Marpedig, ha nem döntök mellete, fog! A baratnöm meg összetörne, ha elhagynam-ahogy en is, amikor szakitottam jegyesemmel...meg akkor is, ha ezt senki nem latta rajtam es par nap elteltevel ujra parkapcsolatban talaltam magam. Hozza tartozik, hogy csaladom is imadja es az ö csaladja szinte csaladtagkent kezel. Tudom kezelni a sajat fajdalmamat, de azt nem, amikor masoknak okozok! Legszivesebben kolostorba vonulnek... de tudom, hogy max. 3 nap utan az apacakat füznem...
Termeszetesen lehet itelkezni, de akkor kerek melle ertelmes tanacsot is!
#40: Megertem az allaspontodat, de par dologban tevedsz. Nem, mintha szamitana, de baratnömmel 30 körül vagyunk, szeretöm 5 evvel fiatalabb. Szeretöimmel kapcsolatban meg egyaltalan nem volt cel, hogy belem szeressenek, ahogyan most sem. Persze, hizeleg az egomnak, de ilyenkor be szoktam fejezni. Most is ezt kellett volna tennem, de ezuttal a fellangolas nem volt egyoldalu.
Ami viszont szamit, es amiben szinten tevedsz, hogy baratnöm nem hidegült el tölem. Aki közelebbröl ismeri (csaladja, baratai, akikkel szinten nagyon joban vagyok) mind azt mondjak, hogy teljesen elvarazsolt es sosem volt ilyen ezelött. Ezek szerint olyan lehetett, mint a Terminator T-X (Akire egyebkent külsöre is nagyon hasonlit). Egyszerüen nem az a tulzottan szenvedelyes lany. Ugy latom, naprol napra jobban szeret es annak ellenere, hogy nem tud kalandozasaimrol (nem tudja elrejteni, ha valami bantja es ez nagyon is bantana), igyekszik tenni a kapcsolatunkert. Erzelmileg megsemmisülne, ha kilepnek a kapcsolatunkbol, ami szamara valora valt alom. Ugy erzem, nem erdemli meg, hogy minden, amit tesz keves legyen ahhoz, hogy megtarthasson.
Barmilyen hülyen hangzik, nincs idöm megtalalnom önmagam. Rengeteget vagyok uton, nagy a felelössegem, vallalkozasomat iranyitom es embereket vezetek. Emellett barataim is szamithatnak ram. Nem is emlekszem, mikor aludtam ki magam utoljara... Teljesen jogos a kerdes, "hogy akkor miert nem alszol, te barom, ahelyett, hogy k...ogatsz!?" Hasamon szoktam aludni es allo fa.rokkal nem lehet... Valojaban nem tudok erre igazan valaszt adni.
Es meg egy nem elhanyagolhato szempont: A baratnöm csodalatos csaladanya lenne. A szeretöm pedig igyekezete es joszivüsege ellenere nagyon sok mindent tesz vagy nem tesz, amit nem tudnek elfogadni, ha az en kislanyomrol lenne szo. Vannak nagyon jo elkepzelesei, de nem eleg következetes es türelmes, hogy egy hisztizö gyerek akaratanak ellentastson.
Ami vegül a legfontosabb: Mindezek ellenere, amiket teszek, valoban szeretem a baratnömet. Egy kicsit talan meg mindig szerelmes is vagyok bele... Szegyellem magam, amiert keptelen vagyok lemondani a szenvedely utani vagyakozasomrol, de igyekszem. Ami megtörten, azon nem lehet valtoztatni. Most mindent zuditsak a nyakaba, zuzzam össze a vilagat es utana hagyjam magara, mert akkor megkönnyebülök, ha mindent elmondok neki es ö megkapja az öszinteseget? Ugy erzem, ez nagyon igazsagtalan lenne es csak nagyon tavolrol tünhet helyesnek.
Én úgy érzem, hogy túl nagyra tartod magad, ha azt gondolod, hogy te jelentesz neki mindent, vagy pedig túl hülyének tartod a barátnőd arra, hogy jobb ember találjon rá.
De ez csak az én álláspontom. Ezzel nem kell egyetérteni.
Tulajdonképpen bármelyik félnél ezt gondolom, amikor nem azt mondja, hogy oké, én nem tudom a gatyámban tartani a f.rkam vagy nekem túl nagy a libidóm, viszont a párom fülig szerelmes (és én erről mit sem tehetek, hát ki vagyok én, hogy ezt kihasználjam és elrontsam, meghagyom gyermeki világában), szóval vagy magában nem bízik az illető, hogy képes lenne olyan embert találni maga mellé, aki azt mondaná, drágám felőlem azzal bújsz ágyba akivel akarsz, ha az neked nem jelent többet. Vagy a párját tartja hülyének, hogy szegény-szegény barátom/barátnőm, olyan kis csórikám, meg sem érdemel egy olyan srácot, aki igazán tudja őt értékelni, és ehhez még csak fel sem kell próbálnia az összes nőt/férfit, hogy tudja már így is luxus élete van. Ami a szerelmet illeti, az elszáll, helyette a szeretet/megszokás/saját magunk fele a félelem marad.
Ez a tipikusan "jaj, jaj mi lesz akkor ha nem mondhatom el, hogy kapcsolatban vagyok, és jaj hát akkor hogy fogok én moziba járni, hát még is csak kell valaki aki elkísér...stb. hasonló rinyák"
Sajnos egyet kell értsek az elöttem szòlòval.Nagyon megalázò lehet a hozzáállásod számàra.Lesajnálod.Ès nagyon gyerekes vagy amikor a szerrtődet kritizálod a gyerekneveléssel kapcsolatban.Tùl sokra tartod magad....de nagyon kevés vagy és ezt legbelül tudod is.Most kiderült hogy miért lépsz félre:egy bizonyìtási kényszer:)
Jobb lenne ha valami önismerrti tréninget folytatnàl magadban mert ìgy nagyon össze fogod kuszàlni az életedet.
@tunderoza: meglepöen egyre emocionalisabbak a kommentjeid. Az az erzesem, hogy sajat tapasztalatokat, csalodasokat vetitesz erre a helyzetre, amelyek kitöltik szamodra az ismeretlen informaciokat.
Kicsit kontroverznek hat, hogy egyreszt nagyra tartom magam, masreszt bizonyitasi kenyszerem van, mert tudom, hogy keves vagyok... es ez mind kezenfekvö magyarazat erkölcstelen cselekedeteimre. Mivel igazabol lenyegtelen, remelem nem haragszol, ha most nem irom le, miert nem allja ez meg a helyet.
@42 köszönöm a hozzaszolasodat, de amiben a legjobban tevedsz, hogy nem tartok attol, hogy magamra maradok! Sokkal inkabb attol, hogy a baratnöm magara marad. Egyaltalan nem hülye, de talan naivnak mondhato. Nem szeretnem, hogy lelki kiegyensulyozatlansagomert ö szenvedjen. Müködik a kapcsolatunk. Valosagos alom lehetne, ha egyreszt nem lennek olyan kanos (ezt lehetne szebben is kifejezni, de miert szepitsek ezen), masreszt meg erzelmileg is kepes legyek felfogni, hogy ö az a lany, akinek cselekedetei fejezik ki, hogy jobban szeret es törödik velem, mint eddigi baratnöim összesen. Meggyözödesem, hogy ket elözö szerelmem nem szandekosan tette, de jelenlegi baratnöm az elsö, aki nem hasznal ki. Ideje, hogy en is az legyek szamara, akit erdemel!
Ami a szeretöm iranti kritikat illeti, nem elsösorban nevelesi modszereit, sokkal inkabb prioritasainak sorrendjet kritizalom.
A törtenet vege: (akit meg erdekel - ugy erzem, ennyivel azert tartozom a valaszoloknak)
Szeretömmel vege! Mar nem is kerestük egymast. Ennek nem csak az en döntesem az oka.
Röviden: Ö hazugsagnak hitte, amikor beavattam ketelyeimbe, es azt gondolta, hogy csak az idöt es idegeit huzom, hogy tovabb szexeljünk. En pedig meghatodva elhittem mesejet, amikröl leginkabb magat szerette volna meggyözni:
Reszben egy csodalatos es szeretetre melto lany, masreszt zürös multjanak terhei önzöve tettek. Amiröl itt az anonymitasban sem irok szivesen, de a törtenethez hozzatartozik, hogy egy jelentös dologban nem volt öszinte hozzam, ami szamomra eleve ellehetetlenitette volna a parkapcsolatot.
Meghatodva hallgattam, hogy nagyon karos szenvedelyekröl mondott le a kislanyaert. Ez sajnos hazugsagnak bizonyult. Barmennyire sajnalom, hogy igy van, de meggyözödesem, ha a kislanya erre nem volt eleg motivacio, en sem lehetek az. Öbenne meg ugy tünik, erösebb a függöseg az akaratanal. Miutan vegigsirt nekem egy delutant, hogy elözö heti felresiklasa most veglegesen az utolso volt, legközelebbi talalkozasunk alkalmaval ujra nem önmaga volt. Ez nekem nagyon fajt es akkora csalodast okozott, hogy többe ne akarjak közel lenni hozza. Masreszt nem igazan erzem magam alkalmasnak, hogy ebben tamogatast jelenthetnek, mar csak azert sem, mert foglalkozasom allando tavollettel jar.
Szomoru ironia tehat, hogy kettönk közül megis en voltam az öszinte...
42vagyok. Erről beszélek.Te annyira nagyra tartod magad, hogy szerinted egy ember (aki előtted is megvolt, köszöni szépen bármilyen hihetetlen), el tud lenni nélküled.
Kritizálod a szeretőd, mert valamiről nem tudott lemondani? Hát "barátom", mert a te félrefekvéseid szerinted nem káros függőségek? Dehogy nem!
Mellesleg engedd már meg a barátnődnek, hogy ő döntse el, hogy elég erős-e ahhoz, hogy ezek után veled akar-e maradni... Ennyi minimum jár neki. De úgy sem fogod megtenni, mert szent meggyőződésed, hogy te vagy a jobb keze, te vagy neki a mentsvár, te vagy az atya úr isten.
Bocs azért írok már nyersebben, mert még mindig takarózol, és fel sem merül benned az, hogy még sem vagy pótolhatatlan barátnődnek. Tudod minden ember pótolható. Minden embernél van jobb. És igen a barátnőd minimum megérdemel esélyt arra, hogy olyan emberrel lehessen, amilyen te sosem leszel, vagyis hűséges. Mivel tudod ez elég sokat nyom a latba. Többet mint pár szép szó. Azok mit sem érnek, ha közben meg szembeköpöd őt. Megérdemelne esélyt arra, hogy még keressen más embert és ne öljön bele feleslegesen energiát ebbe a kapcsolatba.
Nagyon szép és megható, hogy ennek vége, de mint írtad ösztönlény vagy (vagyis nem ember, mert az ember inkább a fejét használja), és még úgy is átvered ezerszer, és rosszabb esetben még gyereket is szül neked, de akkor is csak megcsalod majd. tudod remélem lányod lesz és a lányodnak egy olyan barátja jut, mint te vagy a barátnődnek, és remélem végignézed majd amikor a lányod rájön, hogy az olyan férgek mint te , ezért vagy .rva lesz, mert ezt látja majd, hogy csak erre kell, vagy pedig majd az unokádat fogja pelenkázni és a válladon fog sírni, hogy a férje megint más nőnél van.
Úgy sem fogod fel, mit írok, így is sok karaktert öltem bele, hogy egy érthetetlen hül.ének magyarázzak, de mit várok attól, akinek ha feláll akkor a maradék esze is megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!