Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a baratnömet es szerelmes vagyok a szeretömbe! Nagyon bonyolult helyzetbe kerültem es erdekelnenek a meglatasaitok?

Figyelt kérdés

Miota volt jegyesemmel szetmentünk es masnak szült gyermeket, nem igazan vagyok önmagam (mar 3 eve).

Alig ket hettel a szakitas utan, mondhatni felszedett a mostani parom. Az alomnö! Topmodel külsö, müvelt, kreativ, fantsztikus (enyemhez hasonloan beteg) humorral, megbizhato, konyhatünder es meg sorolhatnam. 10/10-es! A fiu baratai közül a felük a fel karjukat es herejüket is odaadnak erte. Es ö fülig szerelmes belem! Meg akkor is, ha nem az a nyalas/romantikus alak. Elete szerelme vagyok... mint ahogy a volt menyasszonyom volt szamomra.

Viszont egy jo ideje hianyzik a szenvedely az együttleteinkböl. Föleg a stressz miatt, de ami a mennyiseget illeti is joval nagyobb az igenyem, mint neki.

Mashol potoltam. Többször es több lannyal. Viszont nemreg megismerkedtem egy lanyt, hihetetlen szexualis kisugarzassal. Az elejen meg vissza akartam fogni magam, de teny, hogy nem alltam tul sokaig ellen a kisertesnek. Es szinte az elsö alkalommal, amikor csak kettesben voltunk, hagytam magam elcsabitani es több oran at eszmeletlenül ... Ugy ereztem, eletemben nem elegültem meg ki ennyire. A lany hihetetlenül vad, perverz es mar az elsö alkalommal hihetetlenül harmonizaltunk - miközben majtnem szetszedtük a helyseget.

Termeszetesen ujra talalkoztunk. Hamarosan bekövetkezett, ami a viszonyaim veget szokta jelenteni: "Igy nem birom tovabb! Tudom, teged akarlak, hogy csakis az enyem legyel! Nem akartam, de beled szerettem stb..." Ilyenkor be szoktam fejezni. De most nem. Nem csak azert, mert epikus a szex vele.

Ezen kivül eleg hibbant a csajszi, van egy tünderi kislanya, aki valamiert imad engem es erzelmileg is közelebb kerültem hozzajuk, mint szerettem volna. A szeretöm a megismerkedesünk körülmenyei ellenere parkapcsolatot akar velem, es legalabbis sajat allitasa szerint meg tudna bizni bennem, hiszen ha mindent megkapok töle, nem lenne okom mashol keresni...

Ugy latom, tudnek es szeretnek hüseges lenni, de jelenleg nem vagyok lelkileg eleg erös, hogy ellenalljak a kisertesnek. A baratnöm tökeletes feleseg es csaladanya lenne... csak a szenvedelyesseg hianyozna. A szeretömet meg nem ismerem elegge, de annak ellenere, hogy neki is jelenleg minden összejött, es annak ellenere, hogy mondogatja, hogy többet akar, tavolsagot tart erzelmileg, mert nem szeretne serülni... Marpedig, ha nem döntök mellete, fog! A baratnöm meg összetörne, ha elhagynam-ahogy en is, amikor szakitottam jegyesemmel...meg akkor is, ha ezt senki nem latta rajtam es par nap elteltevel ujra parkapcsolatban talaltam magam. Hozza tartozik, hogy csaladom is imadja es az ö csaladja szinte csaladtagkent kezel. Tudom kezelni a sajat fajdalmamat, de azt nem, amikor masoknak okozok! Legszivesebben kolostorba vonulnek... de tudom, hogy max. 3 nap utan az apacakat füznem...

Termeszetesen lehet itelkezni, de akkor kerek melle ertelmes tanacsot is!

2013. dec. 5. 11:35
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
94%
Én a másik oldalról irok, nö vagyok. A volt jegyesemmel gyönyörü kapcsolatunk volt, csak igen én is kis perverz voltam és megcsaltam, elmeséltem, kirakott, minden éjjelt végig bögtem, és jó pár ágyban hancuroztam más más férfiakkal... Kellett 3 év mire ráébresztett a mostani párom, hogy a nem tudtam elengedni és elfelejteni. Most babát várok, és a volt párom még mindig naponta az eszembe jut. Mit csinálnak a helyedben? Ha már megtörtént a megcsalás a párom elé állnak a kezébe adnám a döntést. De szerintem egyik nö sem az IGAZI az életedben. A 10/10 esel hazugságon alapul az egész a kis ribi még az elején van... az elején én is tudtam jokislány lenni és ha nem várnánk közös babát a párommal vagy valami rossz fát tenne a tüzre valószinüleg belölem is kijönne az ördög.
2013. dec. 5. 12:12
 12/47 anonim ***** válasza:
75%

kedves kérdező! pár válaszolóval ellentétben állítom, hogy nem vagy értéktelen ember!! inkább "akaratgyenge", akinek problémája van az elköteleződéssel -azt meg lehet h gyerekkorodból cipeled magaddal..

az én nem bevonódott, érzelemmentes véleményem az, hogy 10/10-es lenne a megfelelő döntés. tudod, a szexuális kisugárzásra nem lehet hagyatkozni. gondolj csak a húsevő virágokra - erős mágnes, ami eltájolta az iránytűd, de amint újra tisztán fogsz látni, látni fogod, hogy mekkora csapdában vagy, és milyen hiba volt dobni a 10/10est! kerülni kéne a kis perverzt mondjuk 1 hónapig, és sztem máshogy fogod látni a dolgokat.

ezen kívül meg, egyik barátom is arra panaszkodik folyton, hogy nem elég szenvedélyes meg kacér a barátnője.. (szintén bomba nő). szerintem vak a srác, mert a csajból csak úgy dől a tömény progeszteron, de ő ezt nem veszi észre! :D

lehet csak meg kéne beszélni vele. aranyosan, óvatosan, stb.

amit meg az apácákról írtál.. hmmm.. remek ötlet! ha apácákhoz nem is, de szerzetesekhez elmehetnél. biztosan megnyílna a szemed pár dologra! ;)

2013. dec. 5. 12:13
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

a szeretőd most teper érted, azért mert nem vagy még az övé.

amint az övé leszel hetek, hónapok kérdése és tök lapos lesz a dolog.

Már ha eljuttok odáig és nem csal meg téged.

Ember!!!

Ha van egy 10/10-es barátnőd akkor mért nem küzdesz érte?

Nem dugni kellett volna a másikkal hanem elmondani a barátnődnek hogy mi a bajod, ha szeret ( már pedig ezt mondtad) akkor változtatni fog, na hogy elveszítsen.

Ja és most jön az ítélkezés:)

szerintem undorító amit csináltál... örülj neki ha megbocsát a barátnőd, de megérdemelnéd hogy elveszítsd!

2013. dec. 5. 12:14
 14/47 anonim ***** válasza:
89%

- József Attila -

Szöveggyűjtemény

TUDOD, HOGY NINCS BOCSÁNAT

Tudod, hogy nincs bocsánat,

hiába hát a bánat.

Légy, ami lennél: férfi.

A fű kinő utánad.

A bűn az nem lesz könnyebb,

hiába hull a könnyed.

Hogy bizonyság vagy erre,

legalább azt köszönjed.

Ne vádolj, ne fogadkozz,

ne légy komisz magadhoz,

ne hódolj és ne hódits,

ne csatlakozz a hadhoz.

Maradj fölöslegesnek,

a titkokat ne lesd meg.

S ezt az emberiséget,

hisz ember vagy, ne vesd meg.

Emlékezz, hogy hörögtél

s hiába könyörögtél.

Hamis tanúvá lettél

saját igaz pörödnél.

Atyát hivtál elesten,

embert, ha nincsen isten.

S romlott kölkökre leltél

pszichoanalizisben.

Hittél a könnyü szóknak,

fizetett pártfogóknak

s lásd, soha, soha senki

nem mondta, hogy te jó vagy.

Megcsaltak, úgy szerettek,

csaltál s igy nem szerethetsz.

Most hát a töltött fegyvert

szoritsd üres szivedhez.

Vagy vess el minden elvet

s még remélj hű szerelmet,

hisz mint a kutya hinnél

abban, ki bízna benned.

1937. július-augusztus

2013. dec. 5. 12:22
 15/47 A kérdező kommentje:

Ennyire meg sosem lepödtem meg itt! Kiirtam a kerdest annak remenyeben, hogy hatha a hosszu szöveg ellenere (ami tele van elgepelesekkel-sorry) akad, aki valaszol. Es talan meg lesz is egy ertelmes gondolat valahol a sok "lödd le magad" között! De pont ellenkezöleg törtent! Minden valaszt pozitivan ertekelek! De sajnalattal latom, hogy akad, aki nem a valasz minöseget ertekeli, hanem, hogy mennyire egyezik az ö moralis felfogasaval.

NAGYON köszönöm az ertelmes valaszokat!

A baratnöm termeszetesen nem tud hütlensegemröl. Nem is szeretnem, hogy kiderüljön, meg akkor sem, ha szetmegyünk. Soha többe nem tudna megbizni senkiben.

A perverz kis anyuka 25 eves (ezert nem hinnem, hogy kapuzarasi panik) es külsösegekben is nagyon jo csaj. De teny, hogy baratnöm photoshop nelkül is mosolyoghatna barmelyik cimlaprol. De ezt nem igazan tartom a döntesemet befolyasolo tenyezönek.

Attol eltekintve, amit nem tud igenis mindent megadok a baratnömnek, amit erdemel. Ezt ö is viszonozza. Es meg azt sem tartom kizartnak, hogy megbocsatana, amit tettem. Ha nem tartanam undoritonak, amit teszek, nem okozna lelkifurdalast. Nagyon nem viselkedek ugy, ahogy par evvel ezelött. Nem tudom, hogy leszek e kepes ujra annyira intenziven es alomszerüen szeretni valakit, mint regen.

Ha mar az apacas/kolostoros temaban vagyunk: "Szeresd felebaratod, mint önmagad!" (valakinek ismerös?) De ehhez feltetel, hogy szeressem magamat... jelenleg nem ez a helyzet!

Nagyon igenylem a szeretetet, de nem tudom viszonozni oly mertekben, mint a masik fel megerdemli.

2013. dec. 5. 12:37
 16/47 anonim ***** válasza:
85%
én sem tudok olyan naiv lenni, mint régen. de nem verek át emiatt senkit. ez gerinc kérdése
2013. dec. 5. 12:39
 17/47 anonim ***** válasza:
A kapuzárási pánik alatt -szerintem- az értendő, hogy addig nem fog megállapodni amíg nem éri el azt a kort, amikor már nem lehet több gyereke. Vagyis még ~ 10-15 évig perverz kis anyuka marad... Erre lehet magyarázat (és fordítva), hogy egyedülálló anyuka.
2013. dec. 5. 12:49
 18/47 anonim ***** válasza:
72%
Van akit szeretünk,és van akibe beleszeretünk! Mérlegelj.
2013. dec. 5. 12:59
 19/47 tunderoza ***** válasza:
39%

A szeretod is szerelmes beled ez tuti!Nyugodtan hagyd ott a baratnodet mert hiaba tokeletes sosem leszel boldog mellette es igy o sem veled.Ha megtalatad a szenvedelyt es a boldogsagot vele,akkor ne hagyd veszni.Nem mindig az a tokeletes ami annak latszik.Hallgass az osztoneidre azok nem csapnak be.

Visszaterve a szeretodre en is ezt mondtam az enyemnek mert feltem az erzeseimtol.O is igy van vele.Ti ne csesszetek el,legyetek boldogok!

2013. dec. 5. 18:09
 20/47 anonim ***** válasza:
90%

Pedig nyugodtan lődd le Magad! Sose értettem az ilyen "bonyolult" embereket, akik képtelenek örülni annak, hogy találnak egy számukra tökéletes párt, de nekik ez sem elég. Mert kell a kaland, a szenvedély meg a f@5zom! Látszik, hogy semmi, de semmi problémád nincs az életben, csak azt lesni, hogy most van-e elég szenvedély a párkapcsolatodban vagy sem és ha kicsit is negatívba billen a mutató, akkor irány csajozni! Gratulálok, hogy ilyen gerinctelen féreg vagy, akit szeret és tisztelt egy másik ember, Te pedig azzal hálálod meg neki mindezt, hogy a háta mögött többször is megalázod!

Értelmes tanácsot akarsz? Mondj el a barátnődnek mindent és soha többé ne alakíts ki tartós párkapcsolatot, mert az nem Neked való! Akkor legalább lelkiismeret furdalás nélkül kefélgethetsz akármilyen nőket és másokat sem teszel tönkre!

2013. dec. 5. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!