Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok tinektek mi a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tinektek mi a véleményetek erről ismerkedésről, vagy szerintetek hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és még szűz. Fb-n nagyon szimpatikus volt egy fiú és bejelöltem rá írtam (honnan ismerem stb meg ilyenek a vége nem lett semmi)

Azonban 2 hónap múlva rám írt, hogy nézegette a képeimet szép lány vagyok, azt mondta adjam neki oda számomat, egyből felhívott és sokat beszélgettünk kb 1 órát.

Fb-n csak néha beszélünk, mert mindig felhív azóta mindennap, de ennek már egy hete.

Az első telefonos beszélgetés után elkezdtem ki deríteni, hogy ki csoda milyen családból származik, kik a szülei, mert a pesti én meg nem, de sok közös ismerősünk van. Mi után nyomozgattam találtam az interneten egy esküvőt, amin ő szerepel a menyasszonyával és az egész családjával nagyon szép lányt vett el, és szerintem az a lány sokkal szebb, mint én... ( amúgy egy nagyon jó módú fiúról van szó, aki ezért pont nagyon beképzelt, mert azt hiszi a pénzével mindent megtehet). Az esküvő egy évvel ezelőtt volt.

De még , azt is kinyomoztam, hogy a felesége max két héten belül szül.

Azóta, minden áldott nap felhív napi szinten ilyen 3 órát beszél belem telon, az ő pénzéről... és mikor kérdeztem, hogy van e felesége le tagadta, más nap megmondtam neki, hogy tudom, hogy hazudik, de elküldtem neki a videót,amit láttam, ennek hatására ve vallotta, hogy igen, de azt mondja nem lesz gyereke.. azonban 100%-ig tudom, hogy ebben is hazudik. Egy hét telefonos beszélgetés után, azt mondja, hogy most már le benzinezik hozzám, mert találkozni akar velem, én ezt igazságszerit húzogatom, mert lehet nem kéne találkozzak vele ezek után szerintetek mi legyen?

Meg a másik dolog, hogy telol sokszor elmondja, hogy ő már nem szereti a feleségét, neki nem lesz gyereke, de ő neki a testiség nagyon fontos meg, hogy ő neki perverz fantáziái vannak, meg hogy neki csak ez a témája van meg az autók, meg szívesen elképzelne engem csak egy bugyiba és semmi másba én közöltem vele, hogy én nem ilyen típus vagyok meg minden , de ezeket a dolgokat ő miden egyes beszélgetés során felhozza, és én szerintem ő nem akar tőlem semmi komolyat, csak ágyba vinni utána meg elhagyni és a feleségét csalni...

És már ezek után nincs is annyira sok húzalmam találkozni vele, szerintetek mi legyen továbbra is hív és beszélgetünk persze az ő pénzén..

Meg azon elgondolkodtam, hogy meg érek neki annyit, hogy le beszélje velem a pénzét....

Szóval mi véleményetek, milyen szándékai lehetnek én velem, komolyan gondolja, vagy csak kalandot keres szerintetek? Meg a másik, ami engem zavar, hogy egy kisbaba egy örökre összekötő kötelék lesz a kettőjük életében amúgy a fiú 20 éves.

2013. dec. 5. 08:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És hogyan viszonyulnál hozzá, ha első találkozás után azt tapasztalnád, hogy mennyire figyelmes, állandóan ajándékokat vesz neked, olyan programokat szervezne, ami Neked különleges (pl. egész napos wellness, élményfürdős esti parti), azzal hitegetne folyamatosan, hogy elhagyja a feleségét, az ágyban maximálisan figyelmes szeretőnek bizonyulna.

Mert a rutinos házas férfiak (esetben inkább csak srác) így hülyítik a csajokat. :)

36F

2013. dec. 5. 09:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Singularity válaszaolónak:

Igazad van és nagyon jól átlátod a helyzetet. Azért voltak kétségeim mert, még fiatal vagyok és nem vagyok annyira tapasztalt ilyen téren, és konkrét barátom még nem volt, mindig csak érdeklődök talán ezért is merült fel bennem a kétség , de legbelülről, amúgy is úgy éreztem, hogy tudom, hogy nem szabad vele találkoznom, csak gondoltam miért ne kérjem ki mások véleményét, ami jó döntés volt a számomra, mert így meg van döntés, még hozzá az, hogy hanyagolom és nem beszélek vele többet.

Köszönöm neked és minden kedves válaszolónak:))

2013. dec. 5. 10:17
 13/15 anonim ***** válasza:

"Szóval mi véleményetek, milyen szándékai lehetnek én velem?"

Kb minden harmadik mondatban elmondtad mit akar veled.

Nyers leszek: Meg akar d*gni, kiélni rajtad a vágyait és esetleges perverz dolgait, és azt akarja, hogy a szex-rabszolgája legyél és a szeretője. Vagyis amikor akar akkor oda megy hozzád, megmondja, hogy vetkőzz és megy haza utána. Ennyi. Nem fogja elhagyni a családját és légyszi ne éld bele magad, hogy csak a FB oldalad miatt téged megismert és teljesen belédszeretett. Látszólag a hazugság neki kisujjában van, nem fog neked sosem megnyílni, csak ha kényszeríted tényekkel, de ez sokat úgy sem ér.

Amit cserébe kaphatsz az kis kiszolgálás, néhány elegáns vacsora és néhány ajándék (de nem fogja túlzásba vinni, hidd el), és cserébe azt csinál veled amit akar és amikor akarja.

Ha ez neked jó és elfogadod, felvállalod és 100% tisztában vagy vele, hogy nem szerelem, hanem szeretői szex viszonyról van szó egy lassan, családos beképzelt kölyökkel, és ez neked pont megfelel, akkor csináld, de 16 évesen számíts arra, hogy össze fogsz minden érzelmet keverni, főleg ha összejössz vele, és minden dolgot rózsaszín ködben fogsz látni.

2013. dec. 5. 11:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Már döntést hoztam hagyom és nem talákozok vele!!!
2013. dec. 5. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:
helyes! Jól tetted és ne bánkódj, de készülj fel, hogy kicsit zaklatni fog azért, az ilyenek nagyon nem szeretik ha nemet mondanak nekik. Vedd lazán és rázd le, ne is hallgasd meg a mondókáját!
2013. dec. 6. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!