Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki aki így gondolkozik még az ismerkedésről és a kapcsolatokról mint én, mint én?
Húszas éveim közepét taposom, barátnőm 2 éve nincs.
Jelenleg nem érzem rosszul magam egyedül, bár egyre jobban érzem, hogy nem jönne rosszul, ha mégis lenne mellettem valaki. Most jön a
lényeg:
Valamiért az egyéjszakás kalandok nem nagyon érdekeltek.
Prostihoz nem megyek. Szexért minek fizetni, ha azt ingyen is megkaphatom.
Inkább kapcsolat párti vagyok, de nem abban a formában, hogy nélkülem nem mehet az illető hölgy sehova sem, ha épp valami miatt nem tudok menni vele. tiszteletben tartom ha vannak ismerősei barátai. Viszont én is elvárom ugyan ezt fordított esetben.
A házasság olyan dolog számomra amit egyszer akarok meglépni az életben. Azt is csak minimum 4- 5 év múltán.
Fontos, hogy a szexen kívül legyen még valami plusz is amiért érdemes együtt lenni, illetve együtt építeni egy közös életet.
Nem érzem azt hogy minden nőnemű lényt meg kellene hódítanom. Nehezen is találok olyat akire azt mondom, hogy "húha nem lenne rossz vele". Emiatt is estem már pofára nem is egyszer. De ismerkedni, beszélgetni természetesen szeretek, de van olyan időszakom amikor nem bírok megmukkanni sem.
Az ismerkedésről még annyit,hogy nem vagyok az a beszari típus, csak nem akarom azonnal rávetni magam senkire.
Szeretem megfigyelni a gesztusait, a beszédjét stb. a lánynak. Figyelni vajon én is bejövök-e neki. Érdekel milyen ember is az az illető az aki tetszik. Aztán minden további dolog jöhet szépen fokozatosan.
Az a kérdés, hogy normális vagy-e?
Igen ritka emberek egyike ezen az oldalon, akire kérdés alapján azt mondhatom, hogy normális.
Majdnem hasonlóan gondolkozom én is. Egy két pontot leszámítva.
Egyes..
Akkor lóf.sznak kattintasz rá a kérdésre meg vagy itt.
Egyedül abban nem értek egyet, hogy nem engednéd sehova egyedül menni...ez egy kicsit félelmetes.
Az sem biztos, hogy 4-5 évet kell várni a házasság előtt. Én pl. nem nagyon szeretnék házasodni, nagyon sok házasság bomlik fel, és valljuk be, az emberek szeretik a változatosságot. Ezért nincs értelme egy kiüresedett házasságban maradni, ahol elmúlt a szerelem, és már csak a gyerekek tartanak össze.
5-ös
Pont,az ellenkezőjét akartam kifejezni, pont hogy engedném ha menni akarna. Nem érdekelne. Csak azt is elvárom hogy ha én mennék valahova, akkor ne legyen hiszti, hogy "jaj már megint elmész".
Néhány eltéréstől eltekintve én is hasonlóan gondolkozom. Húgom, aki két évvel fiatalabb, mint én szintén ezzel a problémával küzd: Manapság nagyon nehéz - szerintem már nyugodtan lehet írni - konzervatívabb gondolkodású embereket. Értem ez alatt, hogy hosszabb távon is hajlandó gondolkozni.
Mindenki önmegvalósít, és az én ismerősi körömből is egyre több csaj hódol a "talajrészegre iszom magam, aztán keresek egy bikát estére" buli kirándulásoknak. Húgom szintén ki van akadva az iszonyatos mennyiségű taplótól (jó a segged, b@szunk?) szórakozóhelyeken.
Ezzel nem lehet mást kezdeni, mint elfogadni a helyzetet, és alkalmazkodni hozzá: Magyarán rendesen leszűkül a szóba jöhetők sora. Nem kell feladni. Én jelenleg kisebb megszakításokkal 4 éve vagyok egyedül, de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretnék kapcsolatot, hanem egyszerűen azt, hogy jelenleg nincs olyan, akivel érdemes lenne belevágni. Viszont csak azért nem leszek együtt valakivel, hogy elmodhassam, hogy van. Az elmúlt időszakban is, ha látszott, hogy nem megy a dolog, akkor rövid idő alatt elváltak útjaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!