Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szex közben véletlen más néven szólitottam a férjemet és azóta nem áll velem szóba?
az utolso harmat mind en irtam! ferfi vagyok es csak hangsulyozni tudom, hogy ne ted meg!
ne hagyd, hogy elfajuljanak a dolgok. dehat ki vagyok en, hogy megmondjam mit tegyel? ha elakarod cseszni az eleted, csak rajta. en a paromnak sosem bocsajtanek meg, az biztos (es minden onmagat valamire tarto ferfi igy tenne!)
Nekem az az érzésem, hogy csak megdönteni akar.. próbáld meg tartani magad, hisz anya vagy és feleség!!! szted mit gondol rólad a főnök?! ott röhög, hogy "pfú, mekkora kis csitri ez a csaj, a férje meg mekkora egy barom, hogy így felszrvazzuk majd"
gondolj már bele, hogy a férjeddel hogy bánna utána a főnök, vagy ha kiderülne esetleg, a munkatársai hogy néznének rá?!
jézusom, ne haragudj, de egy 3gyerekes anyától azért többet vártam volna!!!
szégyeld magad!
fordított helyzetben te hogy éreznél?!?!?!?!
de tudod mit?! válj el inkább, mert ilyen nő se anyának, se feleségnek nem való!
ha meg mégis úgy érzed, hogy komolyak a főnök szándékai, akkor legyél annyira talpraesett, és kérdezz rá, hogy most ő mit is akar tulajdonképpen!
ui: te dolgozol?!
vagy a gyerekekkel otthon vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!