Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet új életet kezdeni?
Van egy hosszú kapcsolatom, nem működik jól, utóbbi pár hétben egyre rosszabb. Erre pont megismerkedtem valakivel, akivel szívesen találkozgatnék, mert olyan értékei vannak, ami nekem fontos, tetszik is, és ritkán találkozom ilyennel.
Most gondolhatnám, hogy szerencsés vagyok. De nagyon félek lépni. Szinte betegesen félek, hogy minden megváltozik, minden új lesz. Hasmenésem van, rosszul vagyok :( És bár a párom hozta fel a szakítást, akkor is nagyon fája, ha megbántanám :(
:)
"vegyél be egy ing gombot" (Dr. Bubo)
s
aztán gyűrd neki magad és lépj addig míg nem késő ... ha már mindketten a szakításon gondolkodtok akkor annak már vége.. főleg, hogy fel is hozta a témát...
... a másik nem fog örökké várni lépj még most
Az eszem tudja, hogy lépni kell.
De 14 év után elég nehéz.
Félek is az új dolgoktól. De a legrosszabb, hogy sajnálom a volt párom :( Annyira fáj, amikor valaki miattam szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!