Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet új életet kezdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet új életet kezdeni?

Figyelt kérdés

Van egy hosszú kapcsolatom, nem működik jól, utóbbi pár hétben egyre rosszabb. Erre pont megismerkedtem valakivel, akivel szívesen találkozgatnék, mert olyan értékei vannak, ami nekem fontos, tetszik is, és ritkán találkozom ilyennel.

Most gondolhatnám, hogy szerencsés vagyok. De nagyon félek lépni. Szinte betegesen félek, hogy minden megváltozik, minden új lesz. Hasmenésem van, rosszul vagyok :( És bár a párom hozta fel a szakítást, akkor is nagyon fája, ha megbántanám :(

2013. dec. 3. 13:02
 1/7 Kisbarack10 ***** válasza:
de ha nem vagy boldog a pároddal később sokkal rosszabb lesz és bánni fogod hogy akkor nem léptél és lehet hogy a kiszemelted nem fog rád várni vagy sokáig nem fog várni és ismét ott vagy ahol elkeszted. ez az én véleményem nem nagyon értek ezekhez a kérdésekhez de remélem segítek vele valamennyit
2013. dec. 3. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy kilépsz és boldog leszel, kicsi az esély,hogy nem. Vagy maradsz egy nem boldog kapcsolatban. Melyik a jobb? Melyiknek van nagyobb esélye?
2013. dec. 3. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:

:)

"vegyél be egy ing gombot" (Dr. Bubo)

s

aztán gyűrd neki magad és lépj addig míg nem késő ... ha már mindketten a szakításon gondolkodtok akkor annak már vége.. főleg, hogy fel is hozta a témát...

... a másik nem fog örökké várni lépj még most

2013. dec. 3. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Hat ha o is mondta akkor nem bantod meg, valoszinu hogy nem hiaba mondta biztos mar neki sem a regi erzelmei vannak! Egyebken is ha neked mar em mukodik akkor ne fej lepni mondom en mert elszurod az eleteded egy ojan kapcsolatban ami mar most nem mukodik! Konnyebb lesz mint gondolnad ha mar ezen tul lepsz! Foleg ha van mar egy kiszemelt es nem egyedul maganyosan kell tulveszeld ezt az idoszakot! Egyszer elunk azt tedd amit te szeretnel ne azt mit mas! Rem segithettem!
2013. dec. 3. 13:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Az eszem tudja, hogy lépni kell.

De 14 év után elég nehéz.

Félek is az új dolgoktól. De a legrosszabb, hogy sajnálom a volt párom :( Annyira fáj, amikor valaki miattam szenved.

2013. dec. 3. 13:10
 6/7 Költőnő? ***** válasza:
változás nélkül soha semmi nem megy... megértelek, én is voltam így, ijesztő a változás. De bátraké a szerencse. ugyanakkor meg van egy olyan mondás is, ami szerint járt utat járatlanért el ne hagyj, szóval vannak érvek pró és kontra egyaránt. Neked kell döntened.
2013. dec. 3. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
liánozó nő vagy? :D
2013. dec. 3. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!