Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyanokkal ismerkedni, akik szeretnek túrázni és hozzátartozik az életmódjukhoz a túrázás?
Sportboltokban :)
Viccet félretéve, vannak vezetett túrák, hirdetik őket interneten, ilyenekre nyilván azok jelentkeznek, akik szeretnek túrázni :)
Vannak túra csoportok., egyesületek
Általában korosztályok szerint csoportosulnak..
Anyósom is ott találta meg a párját/ apósommal elváltak, aki aztán el is hunyt/
Van egy egyesület, bem teljesítménytúráznak, de előre megtervezett útvonalakon mennek. Év elején megtervezik, hova mennek, és 2 hetente szombaton mennek... Év közbnntöbb összejövetelt tartanak... Záróest..szüli, névnapozás...stb
Túrázás közben nagyon jól lehet ismerkedni én azt tapasztaltam, ott az erdőben mikor bárkik összetalálkoznak teljesen más "törvények" vannak, mint bárhol máshol, mindenki régi jó ismerősként köszönti, aki szembe jön, bárkivel el lehet beszélgetni, esetleg csatlakozni egymáshoz, stb
Én nem vagyok nagy túrázós, sajnos elég kevésszer voltam, de mindig új ismerősökkel tértem haza. :)))
Szóval talán így a legegyszerűbb, túra közben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!