Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miskolc környékén lehet még...

Miskolc környékén lehet még találni olyan lányokat akiket ki lehet mozdítani a belvárosból?

Figyelt kérdés

Régóta keresgélek 15-22 éve közötti partnert Miskolc környékén de azt veszem észre, hogy jogos az a kifejezés erre a városra, hogy "nehéz szürke nappalok. "

Én mindig elvágyok valahova mindig csak megyek és pörög az életem motorozok túrázok biciklizek. de nem csak a környéken hanem mindenfele. De egyre több lány határolódik el attól, hogy kimozduljon a városból. Nem jön a bükkbe mert megeszi a kullancs.. Nem jön motorozni mert a sisak elnyomja a haját..

Őszintén hol találhatok olyas valakit aki eljön velem motorozni akár kirándulni vagy eljön velem koncertre motoros találkozóra? Akinek többet ér egy szalonnasütés vagy egy bográcsozás mint egy sajtburger..

Aki tiszteli az életét és nem drogozik meg cigizik iszik egyfolytában? Van még ilyen? Ha igen hol merre vagytok?

Mert én sajnos nem ismerek ilyet:S (bár ehhez hozzájárul az is, hogy a gépipariba nem sok lány van de azon kívül se ismerek)

2013. okt. 11. 01:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos van. Azért Miskolc egy vidéki város, nem egy falu.
2013. okt. 11. 01:42
 2/2 anonim válasza:
Küldöm privátban
2013. okt. 13. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!