Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretethez hozzátartozik, hogy letagadom az öngyilkosságomat?
Hülyén hangzik ez a kérdés, mert nincs elmagyarázva, de arról van szó, hogy találkoztam egy sráccal, akivel igazából nem jártunk, de nagyon jóba lettünk, aztán azzal a szöveges üzenettel szabadult meg tőlem, hogy nem akar közelebb kerülni hozzám, mert fél a depressziómtól. Namost ennek a kapcsolatnak már mindegy, meg nem is volt túl normális a dolog más körülmények miatt (nem rendes járós kapcsolat volt, hanem csak "összejárunkdugni"-szerű, csak közben jóba lettünk eléggé), de lényeg az, hogy aztán beszélgettem erről a pszichiáteremmel és arra jutottunk, hogy senki sem akar egy ketyegő bombát ölelgetni (arról beszélek, hogy ugye bevallottam, hogy öngyilkos próbáltam lenni és hogy ettől a gondolattól nem tudok szabadulni a mai napig, sőt, minden nap gondolok rá, szóval végül is beijesztettem). Amúgy ezt nem egyből azután írta, hogy elmondtam neki, csak hetekkel később. (És a vicces az, hogy azóta teljesen rendben vagyok és el nem tudom képzelni, hogy valaha megpróbáltam magamat megölni, vagy vágytam a halálra).
Azért jutottam a fenti kérdésre (és azért csak most, mert igazi párkapcsolatom még nem volt), mert szerintem a szeretet biztonságot jelent. Most ha esetleg valakihez megint túl közel kerülnék, de közben esetleg megint előkeveredne a világ-körüli útjáról a depresszióm és én erről beszélnék neki, akkor annak a személynek is csak egy ketyegő bomba lennék, vagy ha nem is kerülne elő megint a rossz hangulatom, akkor is valami bizonytalansági tényezővé minősülnék. Akkor most ha valakihez közel kerülök, akkor inkább hallgassam el ezt a kis titkot és inkább törekedjek a "biztos pont" szerepére? De akkor az nem igazi bizalom, nem?
Nézd, te is tudod, hogy nem a legmegfelelőbb partnernek öntötted ki a szíved. Az dugni összejáró felekre nem tartozik a magánélet, főleg nem a problémák. Csak szexre kelletettek egymásnak, ami max egy óra öröm és kész, nem odavalók a lelki problémáid. Attól ijedt be, hogy te nekiálltál lelkizni, és azt hitte beleestél, mert megcsinált 2x... Ha komolyabbra fordul a dolog egy fiúval, akkor tárd fel neki a gondjaid, mivel akkor már őt is érint az, ami veled történik. Nem tudom hogy gondoltad, hogy ezt a szexpartneredet érdekli? Megdugott és kész, az hogy te mikor leszel épp öngyi, a legkevésbé sem foglalkoztatja..
Az őszinteségnek is megvan a maga helye és ideje, de ez most nem volt jó időzítés. Egy ideig titkolnám a helyedbe. Nem kell feleslegesen kelteni a feszkót olyasmiről, ami meg se történik. Lehet, hogy soha többet nem akarsz majd meghalni. És akkor nincs is baj, miért fárasztanál ezzel másokat?
Egyébként örülök, hogy elmúlt az érzés,
Köszönöm az őszinte választ.
Nyilván nem az volt, hogy épp az arcomra élvezett és utána mondtam el, hanem pont ez az: megteremtődött az a hangulat, hogy neki is megeredt a nyelve és egy idő után, mivel ő is kérdezgetett, elmondtam, mert a múltamban sok minden van, aminek ez egy oka volt. Annyira sok cselekedetemhez, magához az élethez való hozzáállásomhoz, minden gondolatomhoz köze volt, mindennek ez az egy mérgezett gondolat volt az alapja. Ha már akkor túlléptem volna rajta, amikor ezt elmondtam neki, akkor is elmeséltem volna, hogy van ez. És mondom, pont az van, hogy ő is néha megjegyezte, hogy még soha senkinek nem mesélt ennyit magáról, meg ilyenek. Nem csak úgy benyomtam két lihegés közé, hogy hallod, ez történt.
ha még1x megtörténik, akkor majd jön egy másik, akinek elmondod és végül veled marad...na ő lesz az, aki komolyan gondolja veled a dolgokat!!!!
(nyilván nem az 1. randin kell ilyet tálalni, hanem amikor más ismeritek egymást és eljön az a pillanat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!