Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van 1 lány.Régebben nem tetszet a stilusa de 1 idó után összebarátkoztunk ugymond.Volt 1 időszak amikor nagyon sokat dumáltunk MSN-en meg ezek máramár egyre ritkábban beszélgetünk.Mégis ma kint voltunk társaságal és azt monta h jujj csúnya vagyok meg oltogatam magam és ö pedig monta h ez nem ígyvan meg ezek.Söt sokszor csináltam ezt hülyeségböl és ö monta h nem vagy csúnya meg ezek.

Kérlek titeket normális váalszokat irjatok ne hülyeségeket.

16/F

2009. nov. 21. 23:29
 1/3 anonim válasza:
Hát szerintem lehet bejössz neki. Mert ha nekem nem jön be valaki, akkor nem mondok olyat mint a csaj
2009. nov. 21. 23:56
 2/3 anonim válasza:
Én 16/L vagyok, én is szoktam ilyeneket mondogatni fiúknak, meg ők is szoktak nekem, mégsincs köztünk semmi. De ha továbbra is mondogatja neked, akkor ja, bejössz neki:)
2009. nov. 22. 11:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D
2009. nov. 22. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!