Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá, hogyő kezdemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá, hogyő kezdeményezzen?

Figyelt kérdés
Naszóval..ő 18/F én 15/L elég bonyolult helyzet, elöször ö akart(kb.másféléve ) 2xösszejönnivelem..én akkornem..de utánna egy évig szenvedtem,mert rájöttem,hogy kell.Mindig gondolkozott..de csak idén nyáron mikor nagyon messzevolt (kolisok vagyunk) irogatott..de mire visszamentem volt barátom..nemistudom miért.:/(hirtelenjött) nagyon megbántottam szerintem,elöször idegbetegvolt.."utállt" levegönek nézett..aztán voltegy buli ahol táncoltunk(nemvolt semmi)..de nem mert lépni még volt barátom" de igy 3honap után..márnincs rég barátom normális velem aranyos kedves stb..néha egykét szót bezsélünk..de semmi olyan.' jelét adja idöközönként hogynem felejtett el de nem tesz semmi lépést..nemhülye gondolja hogy nekem még kell. ha egymás közelébe vagyunk..néz stb de nemtudok kiigazodni rajta..mi aza picilépés amit tennem kéne..hogy ha akarja folytassa? segitsetek lécci köszönöm(tudom hogy nekemis kéne valamit tenni...én szurtamel ujra.)
2009. nov. 21. 20:51
 1/5 A kérdező kommentje:
jaés aza gáz...nembirok továbblépni,pedig ilyen idösen még tudni kellene..egyszerűen őaz akit tudok/tudnék ugy igazán szeretni..komoly kapcs.elképzelni.
2009. nov. 21. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Te egy paraszt vagy. Elutasítod kétszer, utána mással jársz, és most azt akarod, hogy ő kezdeményezzen???? Vagy kezdeményezz te, vagy ásd el magad. Lepontozhatsz, de attól még egy szemét r1banc maradsz.
2009. nov. 21. 20:56
 3/5 anonim válasza:
96%

3x lekoptatod, beletiporsz a lelkébe és ő kezdeményezzen??!! ugye viccelsz, parasztság volt túl jó dolgod van azabaj

am a kérdésre válaszolva kénytelen leszel te kezdeményezni

2009. nov. 21. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Jobb ha nem kezdeményezl. Ha kicsi esze van elutasitja a legkisebb dolgot is. Gondolj bele neked milyen érzés lett volna. Hagyd békén őt...
2009. nov. 21. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kezdeményezz, de KÉRJ BOCSÁNATOT MINDENÉRT, ŐSZINTÉN.
2009. nov. 21. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!