Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy ember 5 év elteltével is az előző párját szereti?
Figyelt kérdés
5 éve volt egy se veled-se nélküled kapcsolatom, ami egy szintén 5 éves nagyon jó barátságból alakult ki. Nem voltunk hivatalosan együtt, de nagyon sok időt töltöttünk egymással, és nagyon boldogok voltunk együtt. Később viszont megelégeltük mindketten, hogy egyikünk sem veszi annyira komolyan a másikat, hogy mások előtt is felvállaljuk ezt a kapcsolatot (különböző okai voltak), így végül feladtuk. Ezek után nem is találkoztunk, nem is beszéltünk egymással. Idő közben mindkettőnknek voltak kapcsolatai, nekem jelenleg 3 éve tart egy. Az eltelt idő alatt egyáltalán nem beszéltünk egyszer sem, igazából ha találkozunk, még köszönni sem nagyon köszönünk, nagyon fagyos a hangulat, mintha hatalmas veszekedések után váltunk volna szét, és gyűlölnénk a másikat. Az én kapcsolatom most épp hullámvölgyben van, egy ideje keveset találkozunk, és nagyon elhidegültünk egymástól, nem is tudom, visszafordítható-e még ez. Ezzel egyidőben elkezdem felidézni a "régi szép időket", és rájöttem, hogy nagyon hiányzik az az előző illető, nem csak mint társ, hanem barátként is, hisz előtte sülve-főve együtt voltunk, mint barátok. De tudom, hogy nem lesz köztünk semmi, hisz neki is komoly kapcsolata van, elvileg nekem is. És ebbe nem is akarnék belerondítani természetesen. Csak nagyon sokat gondolok rá és így egyre jobban kialakul bennem egy űr, egy hiányérzet, amit úgy érzek, csak ő tudna kitölteni. Hogyan tudnám őt véglegesen kiverni a fejemből?2013. nov. 30. 21:28
11/14 anonim válasza:
10-es vagyok. 20 éves hiányérzetről és űrről beszélek, amit nem tud más betölteni 20 éve. Ezt akarod?
12/14 A kérdező kommentje:
Jézusom... Szép kilátások. Sajnálom, 10-es! Remélem, hogy rádtalál a boldogság akár az ex, akár egy új ember személyében.
2013. dec. 2. 20:22
13/14 anonim válasza:
Én is remélem, hogy a Ti sorsotok is jóra fordul!!!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Én a közös sorsban nem bízok, de remélem, hogy megtalálom a boldogságom, és sikerül túllépnem ezen.
2013. dec. 3. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!