Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy ember 5 év elteltével is az előző párját szereti?
Nem hinném, hogy sikerülne teljesen kiverni a fejedből, meg kell tanulnod együttélni a problémával. Minden okkal történik.
Amúgy a történeted kisértetiesen hasonlít a párom helyzetére. :/ Ő is elkezdett sóvárogni az exe után... Még a számok is stimmelnek. Furcsa :D
Tudom, hogy nem jó, ha elnyomom, de mégis mit tehetnék...? :) Állítsak be az exhez egy szép téli estén, hogy "szia, figyelj már, én még mindig szeretlek, küldd haza szépen a barátnőd, és hadd maradjak én itt"? Ez így nem működik. Nagyon jól megvannak a párjával, már amennyit én látok belőle. Szóval nekem valóban ezzel a problémával kell együtt élnem, és ezen szeretnék könnyíteni, vagy ezt a problémát véglegesen legyőzni.
Kedves utolsó. Ez nagyon érdekes. De örülök, hogy leírtad, mert így legalább tudom, hogy nem vagyok csodabogár ezzel az érzéssel. De honnan tudod, hogy az ex után sóvárog? Elmondta? Én biztos nem mondanám ezt el a jelenlegi páromnak, ő semmit nem sejt ebből az egészből. Én a legjobb barátnőmre zúdítom rá az ilyen problémáimat inkább, hogy ne kelljen teljesen magamban tartanom.
Látszólag jól megvan a nőjével, igen, látszólag. Közben lehet, hogy ő is emészti magát miattad.
Az a minimum, hogy a tudtára adod, hogy gondolsz rá ÚGY
Mert lássuk be, annál szarabb nemigen minthogy mindketten ugyanarra vágytok, de eltitkoljátok egymás elől.
Persze a labdát lenyomhatod a viz alá, de ha rá kifejtett nyomás csökken, akkor ismét felbukkan majd
2-es vagyok:
Hát, véletlenül megláttam, hogy levelezik vele. Aztán rákérdeztem és tagadja, de látsz
ik rajta, hogy valami furcsa. Furcsán viselkedik, és eltávolodott tőlem, hanyagol, stb.
(véletlen elküldte mielőtt befejeztem volna... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!