Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két keresztény meleg fiú között lehet több mint barátság?
Életetek végéig járnátok szex nélkül?
Vannak külön gyülekezetek számotokra, össze is házasodhattok!
Keresztény nem vagyok, de azért gondoltam megosztom véleményem:
1. Ismerek meleg keresztény párt, 8 éve vannak együtt, pár éve együtt is élnek.
2. Na (mivel ugye nem vagyok érintett) ez lehet hogy nagyon hülyeség lesz, de ha jól tudom nem olyan rég volt a Pápának egy olyan kijelentése, amivel igazából elfogadta a melegeket.
3. Ha titeket ez boldoggá tesz, miért ne? Most esett le, hogy miközben ezt írom, "Lady Gaga - Born This Way"-t hallgatok tökvéletlenül :DD ami tökéletesen arról szól amit mondani akarok (ha tudsz angolul, nézz meg egy lyrics video-t): Így lettetek teremtve, ez nem lehet bűn, és ha ti is jóra törekedtek az életben, nektek is "jár" a boldogság.
Köszi a gyors válaszokat. :)
Természetesen szex-mentes kapcsolatra gondoltam.
És a Born this way-t ismerem és nagyon szeretem.(És tudok angolul.) :P
A Pápa valami olyasmit mondott, hogy, ha egy meleg az Istent keresi, akkor ő miért állna az útjába...
Egyébként egy olyan felfogás terjedt el (amennyire hallottam, hogy a homoszexuális lét nem bűn, de a homoszexuális cselekedet az már igen...
Tehát, ha két keresztény szex mentes kapcsolatban él és szereti egymást az egy gyönyörű dolog szerintem, hogy megtalálják a boldogságot, de hűek a vallásukhoz is.... Ez viszont ritka, mert még itt is elég nagy ellentmondás van... :D
Lehet igen. ez természetes.
Ez nem vallástól függ.
Ám, én is meg lettem keresztelve.
Simon Belmont: rosszul tudod. Legalábbis, ha a katolikus egyházra gondolsz.
Kérdező: Ha a kapcsolat komolyra fordul, akkor is kizárt a szex köztetek? Katolikusok vagytok?
Katolikus értelmezés szerint csak a szexszel van baj. De vannak olyan keresztény egyházak, ahol úgy gondolják, hogy szex is lehet, és össze is házasodhattok.
Igaz, Magyarországon ezek nincsenek jelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!