Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember akinek nem lesz soha párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Mondjuk azért mert nem talál, vagy személyiségével-külsejével vannak gondok.2013. nov. 29. 23:45
2/29 A kérdező kommentje:
Ez gyors volt. :D
2013. nov. 29. 23:47
4/29 A kérdező kommentje:
Nem a bajodon röhögök hanem a válasz gyorsaságán. :)
Bocsánat ha megsértettelek.
2013. nov. 29. 23:48
5/29 anonim válasza:
Szerintem bárki találhatna. A külső nyilván előny, sokak szerint döntő, de nem szép külsejűeknek is van szép külsejű párja, szóval bármi lehet.
A személyiség sem egy olyan dolog, aminek soha nincs előnye.
8/29 anonim válasza:
én például jelentkezem 20/F
de amúgy nem is érdekel, lesz*rom az egészet már, nem is teszek érte semmit...
9/29 anonim válasza:
Vagyunk itt egy páran.Igen én is ide tartozom valószínűleg,bár még elvileg lehet de ki hisz már a mesékben...
10/29 A kérdező kommentje:
Én valahogy a "never give up"-ban hiszek még mindig. Lehet majd idővel változni fog ez, de addig csak reménykedek.
2013. nov. 30. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!