Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan ember, akinek azért nem lesz SOHA normális párkapcsolata, mert egyszerűen senkibe nem vált ki vonzalmat, kémiát stb?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 21:21
1/35 anonim válasza:
Igen, én itt vagyok rá példának. :) olyan vonzódott csak hozzám, aki nekem nem kellett. :(
2/35 anonim válasza:
Igen, itt vagyok én! Soha nem volt barátnőm!
22/F
3/35 Noydra válasza:
Aki egész nap a 4 fal között van és antiszoc, szerintem simán... Dehát mindenki eldönti magának mit akar, vagy miért harcol.
5/35 LeftBehind válasza:
Hozzám eddig egy csaj "vonzódott",de ő is seggrészeg volt. Nem tudom így számít-e.
6/35 anonim válasza:
Nem kell ahhoz antiszocnak lenni. Az első válaszolò vagyok,amúgy.
7/35 Noydra válasza:
Left, a részeg ember általában őszintébb :D
8/35 anonim válasza:
Én a második válaszoló vagyok, én se vagyok antiszoc, és beteg sem vagyok semmilyen értelemben sem, átlag kinézetű vagyok, egy lányban se tudok kiváltani semmit sem...
9/35 LeftBehind válasza:
Előtte 5 sráccal megdugatta magát,abból hármat állítólag le is szopott. Nem tudom van-e szükségem ilyen őszinteségre.
10/35 anonim válasza:
"Előtte 5 sráccal megdugatta magát,abból hármat állítólag le is szopott. Nem tudom van-e szükségem ilyen őszinteségre."
Hol lehet ilyen csajokkal találkozni? Lehet, hogy egy ilyen esetleg egyszer bevállalna engem is... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!