Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan ember, akinek azért nem lesz SOHA normális párkapcsolata, mert egyszerűen senkibe nem vált ki vonzalmat, kémiát stb?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 21:21
11/35 LeftBehind válasza:
Hát ha neked ilyenre van gusztusod,egészségedre.
12/35 anonim válasza:
Küldhetsz képet, ha gondolod. Hátha tudok tanácsot adni. Megint az első. :)
13/35 Noydra válasza:
Nem szóltam :D
Antiszocialitást azért írtam, mert úgy a legkönyebb egyedül maradni.
14/35 anonim válasza:
"Hát ha neked ilyenre van gusztusod,egészségedre."
Nekem valamilyen szinten "már" mindegy...
15/35 LeftBehind válasza:
14. Én is azt hittem,aztán rájöttem hogy ehhez még nekem sincs gyomrom.
16/35 anonim válasza:
Valakivel el akarom veszíteni, szerelmes nem valószínű, hogy lesz belém egy lány is, így megtenné egy ribi is... Prostihoz nem akarok menni!
17/35 Noydra válasza:
Egészség megőrzése érdekében is jobb kihagyni ...
18/35 LeftBehind válasza:
Gumi még volt nálam,de hogy megcsókoljak valakit akinek a szájába 10 perce még valaki más farka járt....a gondolatra is elmegy minden kedvem.
19/35 anonim válasza:
Azért a képküldésre reagálhattál volna. Gondoltam, segítek. Megbánnád, ha így veszítenéd el, szerintem.
20/35 Noydra válasza:
Hátha lett volna akkora kva hogy megcsókolnod se kelljen ahhoz, hogy megdugd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!