Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene maskent csinalnom, h. ne legyenek unalmasak a hosszu estek a parommal?
Figyelt kérdés
Ferjem minden nap dolgozik kb 6 orat, ami nem megerolteto munka. Este hazaer, megvacsorazunk,picit beszelgetunk, es ra 5 percre mar ul le a gep ele. En elmosogatok, majd kesobb gyumolccsel, edesseggel kedveskedek neki, mert nagyon szereti. Utana maszirozom, puszilgatom, probalnam h. miutan megnezte e.mailjeit, velem is foglalkozzon. Sokszor beulok az olebe, mikozben o nezi a monitort. De nem sok eredmennyel, pedig hianyzik az olelese, csokja. De 5 perc mulva azt hallom faj a laba. En mindig nagyon varom h. mikor kapcsolja ki a gepet. 2 vagy 3 ora mulva megyunk aludni, amikor ismet szeretnem ot olelgetni, es ezt varnam tole is. De azt mondja h. o milyen faradt, aludni szeretne. Csak rovid oleles, egy ket puszi es alszik. Sokat gondolkozom miert van ez igy, mert amugy nagyon szeretjuk egymast. Nekem csak az a baj, h. esterol estere a laptop kihagyhatatlan neki, addig en unatkozom mert nem szeretek tv/t nezni sem. Valamit valtoztatnom kellene csak nem tudom mi legyen az.2013. nov. 28. 13:45
11/11 segitskerlek válasza:
Én is ebben a cipőben utazok sajnos. ..És szintén külföldön, kevés nyelvtudàssal:/...Szurkolok neked, hogy észre vegyen!Tanàcsot nem tudok adni mert ugyanez a problémàm, hogy esténként a gépet bújja vagy a telefonjàt!Csak böngész az interneten....Làtom, mert össze bújva fekszünk a kanapén.De ilyenkor az ember úgy érzi magát mintha unalmas lenne...Pedig ez nem így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!