Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
Van egy barátom (27 éves)a közös jövőnket "tervezzük/ terveznénk" ha Ő nem lenne ennyire hozzá nőve a szüleihez. Ami nem is baj, mert mindenkiben van egy egészséges ragaszkodás de ez már sokkal több. Nálam lakunk de mindennap 5 ször beszélnek telefonon, fb-n, az anyja mondogatja neki h mikor feküdjön le stb... Teljesen önállótlan mert mindenbe beleszólnak mit hogyan csináljon. Mikor nem megy haza egy hétig teljesen ok minden, de utána mintha kicserélnék, megváltozik a viselkedése, teljesen gyerek lesz. Mit tegyek, hogy végre elszakadjon tőlük és hogy különálló életet éljen? ha össze veszünk is mindig azzal jön, hogy hazamegy..kezd betelni a pohár. segítsetek légyszi :(
2013. júl. 24. 12:29
 1/8 IfYouKnowWhatIMean ***** válasza:
Hát mondd el neki ezt, amit most leírtál.:) a kommunikáció csodákra képes...
2013. júl. 24. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tudsz sokat tenni. Ezt tanulta meg így valamelyest ez neki a normális. De az anyjáét nem értem, hogy miért mondogatja a 27 éves fiának mikor feküdjön le.

Valójában velem is így van (nincs barátnőm) 26 vagyok de anyám azt is el akarja dönteni mikor feküdjek le (mintha 8 éves lennék) csak én ilyenkor kicsit durvábban a tudtára hozom, hogy hagyjon már békén.

2013. júl. 24. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem fog megváltozni, nem esik le? 27 éves...
2013. júl. 24. 12:33
 4/8 zoliba' ***** válasza:
az a baj,h egyedül a szülei tudnák ez lejjebbtenni. Neked meg kéne győznöd a szüleit,de akkor ellenség leszel. Értesd meg vele,hogy vége lesz így. Az meg milyen ciki,h az élettársa helyett apuanyuhoz rohan. Nem irigyellek.
2013. júl. 24. 12:34
 5/8 A kérdező kommentje:
ha tudnátok hányszor elmondtam neki, utána azt mondja, hogy tudja, hogy így van de még sem tesz semmit. Meg hogy én miért nem szeretek náluk..hát igen.. azért mert látom hogy bánnak vele, szinte lekezelik, arról nem is beszélve, hogy az anyukája hallgatózik mit csinálunk :)
2013. júl. 24. 12:34
 6/8 zoliba' ***** válasza:
2! 34 vok ,de mikor anyunak segítek vásárolni és veszek húst 7végére,akkor a lelkemre köti,h rakjam be a hűtőbe,mert megromlik. :) ki gondolta volna.
2013. júl. 24. 12:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Én bízom benne, hogy talán kicsi esély talán lehet hogy megváltozik, nagyon szeretem de ez kikészít :D
2013. júl. 24. 12:37
 8/8 zoliba' ***** válasza:
kezdj el neki te is parancsolgatni,hátha bejön neki. :)
2013. júl. 24. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!