Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édeshármas 2 fiú 1 lány, (álmomban láttam)! Mit kellene csinálnom?
Csakis két lány egy fiúba mennék bele.
Egy pasi.
Jó is lehet akár, de rosszul is végződhet. Elsősorban magaddal tisztázd, nem lennél-e nagyon féltékeny, hogy néznél a dolog után a barátnődre. Ha akarod, akkor utána a barátnőddel beszéld meg, ő hogy állna a dologhoz. Ha belemegy, hagyd, hogy ő válasszon harmadikat, végtére is nem téged fog izgatni az a másik pasi. Végtére is én úgy vettem le, hogy neked az tetszett, hogy a barátnőd élvezte az álmodban.
Irigykedem :) 19/L
Sziasztok, köszönöm a hozzászólásokat. Valóban az izgatott, csak benne, hogy a barátnőm élvezte a dolgot, mert tényleg szeretem. De nem tudom hogyan viselném.
Am igazából, elmondtam neki, hogy mit álmodtam, egy kis noszogatás után azt mondta, hogy idézem "azért szeretném, ha úgy néznéd ezeket, amiket most megbeszélünk, hogy attól függetlenül, hogy fantáziálgatunk, még nem biztos, hogy belemennék" ... ezek után elkezdtem kérdezgetni ő válaszolt a végén pedig azt mondta, hogy "az tetszett benne, hogy egyszerre ketten kényeztetnének"
Szerintem ez azért már kicsit többet jelent mint fantáziálgatás. Szóval szerinte ő szeretné, de én nem vagyok magamban biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!