Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok! Gáz a kicsi mell?
Nem gáz és nem taszító.Sokaknak tetszik
F20
Nem feltétlen kell nagynak lennie, ha szép. Erről ugye lehet válogatni, melyik pasinak mi jön be...
Szerintem egyáltalán nem gáz. Csak egyet kérek: Ha valaki egyből azt mondja, hogy gáz: Semmiképp ne menj el műtétekre... általában ezzel szokták elrontani magukat a lányok.
nekem egyeltalán nem taszító. nem azt mondom, hogy nem számít, de nem az az elsődleges, hogy mekkora a melle egy lánynak.
sőt mi több a barátnőmnek sem orbitális méretűek, de engem nem érdekel. így szeretem ahogy van, és kész. na meg ha valaki az alapján ítél, hogy hogy nézel ki, akkor az illető egy felszínes ember, és nem tud semmit sem a belső értékekről
16/f
Most járok a harmadik barátommal (velük feküdtem csak le), de bármikor ruha nélkül voltam, akkor is olyan őszinte csodálattal néztek rajtam végig (igen, a kicsi melleimen is), hogy megtanultam, hogy ez nem gáz.
Attól még persze vannak pasik, akiknek csak a nagy jön be, de egy kapcsolatban, ha szerelmes beléd a pasi, akkor ez úgyse érdekli.
Na meg az alakodon ezen kívül bármin alakíthatsz mozgással, szóval a többi lehet tökéletes. ;) :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!