Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Szóval, volt egy iskolai buli és az egyik lánynak nagyon késön jött volna a busza, ezért felajánlottam, hogy hazaviszem.Nem nagyon ismerem ,tényleg alig párszor beszélgettünk.Néhányszor megkérdeztem(lehetett látni rajta, hogy csak elözékenységböl mondta, hogy nem kell,hogy ne kelljen nagyot kerülnöm kocsival) és végül beleegyezett.
Ezt nagyon jó jelnek gondoltam, viszont a kocsibsn egy szót sem szóltunk azon kìvül, hogy merre menjek.Ráadásul nem engedte ,hogy teljesen hazavigyem, azt mondta elég lesz a sarokig.
Most nem tudom, hogy bejöhetek-e neki.Szerintetek?
2013. nov. 27. 20:23
1/3 anonim válasza:
Nem tudni. Lehet, hogy csak nem akart zavarni a vezetésben. Én sem szeretem, ha beszélnek hozzám közben, mert nem oda figyelek. Nem élném bele magam semmibe, valahogy próbáld meg kipuhatolni. Pl. igazán elhívhatnád sétálni vagy megenni valamit valahol. Ha elutasít elsőre. VÁrj kicsit és pár nap múlva hívd el másodszor is. Ha akkor is elutasít, akkor esélytelen.
2/3 anonim válasza:
Nem tudta mit mondjon, feszült lett, és nem bízott benned. Szerintem félt, hogy kikezdesz vele, és ezért mondta h. a sarokig, hogy ne akarj felmenni. Ha jobban bízik majd benned lehet, hogy majd közelebb enged magához. Sajnos nem tudni, hogy ebből lesz e bármi más.
3/3 Költőnő? válasza:
azért este csak úgy beleülni egy srác kocsijába...
nekem is para lett volna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!