Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól számít egy srác "papucsnak"? És meddig van a "szerelmi" határ?
Sosem tudtam/tudom eldönteni, hogy egy srác mikortól számít papucsnak, vagy tutyi-mutyinak.
Ugyértem meddig van az a kategória, hogy szerelmes, és megbocsájtó, vagy elnéző, kedveskedő, odafigyelő stb.
És mikortól mondható papucsnak...
Szerintetek?
Az az igazság, hogy lég hisztis vagyok (tudom ciki), és csak annál a pasinál hisztizek, akinél megtehetem, de annál aztán... :S
Meg elég erős az egyéniségem, és sokszor én diktálok, amin szeretnék változtatni!
Mert szeretném, ha Ő hordaná a nadrágot, hogyan vegyek visszább???
Tudod te h mi a papucs.
Nem értem miért kellene neki hordania a nadrágot?
Vagy mit értesz ezalatt?
Én is erős egyéniség vagyok, de nem szeretném ha írnyítnának de azt se, ha nekem kellene mindent mondani.
Sztem az arany középút az igazi.
Ha azt akarod, hogy a pasi hordja a nadrágot, akkor keress egy agresszív bun*kót. De ez komoly. az megmondja neked hogy mit csinálj és mit ne. Ez kell neked????
Mert sztem nem kell senkinek sem a nacit hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!