Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikortól számít egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól számít egy srác "papucsnak"? És meddig van a "szerelmi" határ?

Figyelt kérdés

Sosem tudtam/tudom eldönteni, hogy egy srác mikortól számít papucsnak, vagy tutyi-mutyinak.

Ugyértem meddig van az a kategória, hogy szerelmes, és megbocsájtó, vagy elnéző, kedveskedő, odafigyelő stb.

És mikortól mondható papucsnak...

Szerintetek?

2009. nov. 20. 19:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

papucs pasi:

-mindenbe beleegyezik, még akkor is, ha ő nem úgy gondolja

-nincs saját véleménye

-anyuci kisfiacskája

-önállótlan

-mulya

-gyáva

- a nőben nem a társat látja, hanem az anyukáját:P

Kb. ez a papucs

Igazi ffi:

-önálló, független, megbízható, van tartása, segítőkész, van saját véleménye, határozott egyéniség.

A papucsot sok pasi tévesen gondolja, ez nem papucs, ez a bunkó:

-zsarnok, dirigál, kihasznál, dolgoztat, csicskáztat, agresszív.

Ez a tipikus domináns bunkó, agresszív geny*a .

2009. nov. 20. 19:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
amikor szószerint mindent megtesz mindent elnéz ..."sőt még ő kér bocsánatot ha te lépsz a lábára"ilyenek a papucsok a tulya-mulya emberek. a szerelem határ az az h szeretettel mindent el lehet érni őszinte szeretettel.
2009. nov. 20. 19:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen a férfi is ember, mint a nő, ezért ő is lehet szerelmes, megbocsájtó, kedveskedő, figyelmes és gyengéd. Én is ilyet szeret(ném).
2009. nov. 20. 19:51
 4/13 A kérdező kommentje:

A papucs pasiktól feláll a szőr a hátamon.

Egyszer már volt részem ilyen srácban, 7 hónapon keresztül.

És azóta minden pasimat ahhoz mérem, hogy "Jaj csak nehogy Őis papucs legyen".

Viszont most van 1 barátom, aki szerelmes belém... kedves, aranyos, figyelmes, megértő...

De elmondja a véleményét, és a gondolatait, néha oltogat, piszkál, kötöszködik:D

Ez papucsnak számít?:$

2009. nov. 20. 19:54
 5/13 anonim ***** válasza:
azért a gyengédet ne kavarjuk a papuccsal ...
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha nemtud ellent mondani akkor már nem férfi hanem papucs.Ha valamit nagyon nem akarok azt nem teszem megmég akkorse ha fülig szerelmes vagyok.Meg mondom,hogy ez nekem nagyon nemjönbe és kihagyom,egyszer csak megbocsájt.
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez azért hülye kérdés,mert ezt neked kell eldöntened.Ha az egyik tulajdonság mondjuk valakinek nem tetszik,és ezt itt ki is fejti,akkor kidobod a barátodat,mert a másik szava a mérvadó? Nem kötekedésképpen írtam most,csak érdekelne,hogy egy kapcsolat,ami szigorúan 2 emberre tartozik,hogyan kapcsolódik egy harmadik személy véleményéhez?Ha neked valamely férfiúi tulajdonság bejön,örülj neki,ha nem,próbáld megváltoztatni a helyzetet,ha végképpen nem fekszik neked,akkor tovább kell lépni.Sok más esetben persze,szorulhat az ember harmadik fél tanácsára,de ez a kérdés szerintem nem olyan korrekt másokkal szemben,mert az önérzetét,vagy a lelkiismeretét is porig alázhatod azzal,hogy egy kissé rosszabbul megfogalmazott dolog alapján ítélsz meg egy jelenlegi/jövendőbeli párodat.Igaz,információs jelleggel meg lehet ezt itt kérdezni,de nem tartom mentálisan egészségesnek az adott kérdésedre itt kapandó válaszokat etalonnak tartani.Akár az enyémet sem.
2009. nov. 20. 19:57
 8/13 A kérdező kommentje:

Értem.

Ő se egyezik bele azért mindenbe, mert ki tudja nyilvánítani a véleményét, hangot tud adni neki...

Csak bennem van ez a "félelem".

De akkor ezek szerint Ő "csak" szerelmes és gyengéd.

2009. nov. 20. 19:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Figyu, kedves kérdező, tudod, mit?

Légyszí írd le, hogy te mit értesz ez alatt, és akkor még válaszolok, hogy azok azok -e vagy sem!

Nem tudom, hogy TE mit értesz papucs alatt!

Úgy ahogy én az első válaszban megírtam. Köszi.

Én nő vagyok, hát én sem vagyok egy papucs. Van véleményem:)

írd le lécci:)

2009. nov. 20. 19:58
 10/13 A kérdező kommentje:

Jolvan. :)

Papucs:

~ Nincs saját véleménye

~ Nem áll ki a saját igazáért

~ Mindenkinek meg akar felelni

~ Mindenkinél alacsonyabbnak érzi magát

~ Folyton ő sír a lánynak

~ Csicskáztathatják

~ Gyáva

Nem papucs:

~ Van saját véleménye

~ Kiáll az igazáért

~ Ki tudja mutatni az érzéseit, de nem túl nyálas

~ Megvédi magát, és a lányt akit szeret

~ Határozott

~ Van egyénisége

Ennyi :)

2009. nov. 20. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!